BEE KVK 37
BEE KVK 37

Vanderhaeghe: "Hieruit kunnen we vertrouwen putten."

Morgenavond om 20u45 speelt KVK in eigen huis tegen Charleroi. Twee dagen na de wedstrijd op het Kiel kijkt coach Vanderhaeghe hoopvol uit naar de wedstrijd tegen de Carolo’s.

29/01/2021
BEE KVK 37
BEE KVK 37

Organisatie

Het was geleden van tweede kerstdag tegen KAA Gent dat KVK nog eens de nul kon houden. “Een puntje pakken op Beerschot is natuurlijk beter dan geen punten pakken. Als je zelf niet kan scoren, moet je ervoor zorgen dat je de nul houdt. Dat hebben we gedaan. We hebben nu vertrouwen kunnen putten, omdat de organisatie er stond. Hopelijk trekken we die lijn door en kunnen we met de combinaties en het overwicht in de volgende wedstrijden scoren. Daar moeten we positief in blijven.”

Al lieten de Kerels misschien wel twee punten liggen op het Kiel, maar de bal ging er niet in. “Het komt soms neer op efficiëntie of op kwaliteit voor doel. Als je kijkt naar onze kansen, dan doen ze die bal op de juiste manier afwijken of stond de doelman goed te keepen”, aldus Yves Vanderhaeghe.

KRISTOF D’HAENE
KRISTOF D’HAENE

Blessures

Onze hoofdcoach geeft ook nog een update over de Kortrijkse lappenmand. “Kristof D’Haene is nog steeds aan het revalideren. Voor de rest zijn er geen kwaaltjes waar we ons zorgen over moeten maken voor zaterdag”, besluit Yves Vanderhaeghe.