02 KVK RSCA NL 1080x1080
02 KVK RSCA NL 1080×1080

WIN EEN VIP-ERVARING TEGEN RSCA

Op zondag 10 april komt RSC Anderlecht om 18u30 naar het Guldensporenstadion. Dankzij onze partner Golden Palace maak je kans om deze wedstrijd als VIP te beleven.

04/04/2022

KV Kortrijk krijgt op zondag 10 april om 18u30 een te duchten tegenstander uit Brussel over de vloer: RSC Anderlecht. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze Kerels deze moeilijke opdracht tot een goed einde kunnen brengen!

WIN

Zin om deze KVK-topper live mee te maken, als VIP dan nog wel? Dat kan zomaar, dankzij onze sponsor Golden Palace! Voor deze wedstrijd zoekt onze sponsor nog 8 gelukkige VIPs. Er zijn 2 VIP-arrangementen voor 4 personen te winnen.

Zo’n VIP-arrangement ziet er als volgt uit:

  • een VIP-diner
  • de beste plaatsen in het Guldensporenstadion
  • dat alles voor 2 keer 4 personen!

Da’s nog niet alles: Golden Palace heeft ook nog 5 keer 4 gewone tickets gereserveerd voor deelnemers aan zijn wedstrijd. Om deel te nemen bezoek je gewoon de Facebook-pagina van onze sponsor. Daar zal je alle info vinden die je nodig hebt om jouw VIP-arrangement binnen te halen.

Bezoek hier hun Facebook-pagina!

De wedstrijd op 10 april belooft alvast een kraker van formaat te worden. Wie weet, misschien ben jij er wel bij, gratis en voor niets dankzij Golden Palace!

Tot dan!