DSC 9690
DSC 9690

"Wij kunnen spelen onder druk"

“Ja, er is druk op de wedstrijd”, beseft Edward Still. “Voor beide ploegen. Maar die was er ook tegen Standard en we hebben getoond dat we daar goed mee kunnen omgaan.”

31/08/2023

“Vooral de verdediging moest omgaan met druk en dat verliep goed. Het was qua verdediging de beste wedstrijd. Daarop kunnen we bouwen”, prijst de coach.

Dat het naar het einde van de wedstrijd toe lastig werd, kan Edward Still verklaren: “Kadri had de dagen ervoor amper getraind, Radovanovic bijna helemaal niet. Davies heeft een jaar niet gespeeld, Ojo vijf maanden. Malinov moet terugkomen, voor Audoor is dit een nieuwe ervaring. En op de bank waren weinig profielen die pasten om te wisselen.”

Maar het is niet dat KVK conditioneel moest onderdoen voor Standard. “We liepen vijf kilometer meer en we haalden ook hogere snelheidsmeters.”

Over goalgetter Isaak Davies is Edward in ieder geval lovend: “Ik heb veel vertrouwen in hem. Het was een goede keuze van de club om hem te halen. Hij werkt superhard en hij is supersnel.”

En dan is er nog het goede nieuws dat behoudens Ambrose, Challouk en Henen iedereen fit is en… dat Felipe Avenatti na zijn schorsingsdag weer inzetbaar is. “Felipe is uiteraard honderd procent zeker bij de selectie”, aldus de coach.

Tickets OHL-KVK