P1090227
P1090227

Welkom, Simon Viane!

Sinds 13 juni konden de supporters al een nieuw gezicht zien in het Guldensporenstadion. Simon Viane gaat aan de slag als Event & Fanbase Manager. Wij zaten al kort even met hem samen.

23/06/2022

Stel jezelf kort eens voor?

Ik ben Simon, 29 jaar en speel voetbal bij KSV Moorsele.

Na mijn bachelor die ik behaalde aan de Howest in Brugge liep ik de opleiding Advanced Business Management in Leuven met optie sportmanagement.

Sport en organiseren zijn mijn twee grootste passies, waar ik dan ook 7-op-7 mee bezig ben.

Wat zal je job precies inhouden?

Tijdens wedstrijddagen zal ik het aanspreekpunt vormen voor de horeca, activaties en beleving in ons Guldensporenstadion.

Met de recente vernieuwingen in de familietribune, een verdere uitwerking van onze KV Kidsclub en een steeds groeiende community-werking (G-voetbal, wandelvoetbal..) zijn er enorm veel uitdagingen.

De perfecte timing dus om hier aan de slag te gaan als Event en Fanbase Manager. Laat de start van de competitie maar komen!

Ben je zelf ook KVK-supporter?

Jazeker! Ik ben van de streek en woon in Wevelgem.

Veel vrienden van me speelden in de jeugd van KV Kortrijk en eerlijk, niets plezanter toch dan naar een wedstrijd van KV Kortrijk gaan kijken met vrienden en een fris pintje drinken.

Je moest meteen aan de slag voor de match tegen Heule?

Het was er inderdaad meteen invliegen, maar enorm interessant om met mijn collega’s snel en efficiënt samen te werken. Van matchvoorbereiding tot evaluatie.

Je merkt dat er een goede basis aanwezig is in de matchorganisatie, maar het is altijd tof om eigen accenten te leggen. Vandaar dat ik enorm uitkijk naar de galamatch op 16 juli 2022.

Wat hoop je te bereiken?

Ik hoor enorm veel positieve signalen van mijn voorganger en wil die lijn zeker doortrekken. Luisteren, meedenken en uitvoeren waar supporters nood aan hebben, dat is mijn grootste doel!

Wil je zelf ook aan de slag bij KVK? Bekijk dan via onderstaande link onze vacatures!

Solliciteer hier!