Zwa Kvk 63
Zwa Kvk 63

Welke boodschap heb jij voor De Derby?

Maandagavond is het weer zover! De wedstrijd van het jaar voor onze Kerels: de Derby, de Vlasico, Zulte Waregem tegen KV Kortrijk. Helaas zonder supporters, maar jij kan de spelers wel al een boodschap geven!

29/10/2020
Zwa Kvk 63
Zwa Kvk 63

Steun onze Kerels!

Door de coronamaatregelen zal het uitvak in Waregem (voor het eerst) niet uitverkocht zijn. Onze supporters krijgen daarom de kans om een boodschap over te dragen aan de spelers van KV Kortrijk. Via dit onderstaand formulier kan je jouw boodschap online doorsturen. Dus heb jij een boodschap voor een speler of voor de volledige ploeg in aanloop van de derby? Stuur die dan zeker door!

De spelers zullen jouw boodschap te zien krijgen in de kleedkamer net voor de start van de wedstrijd. Terwijl trainer Yves Vanderhaeghe de laatste tactische details uitlegt, worden onze rood-witte helden aangemoedigd door jouw boodschap met jouw naam erop. Bovendien spuiten we enkele boodschappen op de grond in het Kouterplein. Aarzel dus niet en schreeuw ons naar de overwinning! De spelers hebben jouw steun nodig!

Come on you Reds!