KVK – RSCASPK 0118
KVK – RSCASPK 0118

Vincent Tan bevestigt verkoop aan Kaminski Group

Tan Sri Vincent Tan, eigenaar van KV Kortrijk, kan, onder voorbehoud van definitieve goedkeuring, de verkoop van zijn aandelen in de club aan Maciek Kaminski en de Kaminski Group bevestigen.

14/06/2023

Door deze deal zullen Tan Sri Vincent en Managing Director Ken Choo de club verlaten. Ze wensen de club daarbij het allerbeste voor de toekomst.

De Kaminski Group wordt geleid door Maciek Kaminski, een Amerikaans-Poolse zakenman en oprichter van Kaminski Asset Management Inc, gevestigd in de VS. De Kaminski Groep richtte in 2022 KAM Sports op, met als doel om op verschillende niveaus in de sport te investeren.

Tan Sri Vincent Tan bevestigt de overeenkomst: “Ik wens Maciek Kaminski en zijn familie het allerbeste. De heer Kaminski is een goede eigenaar voor de club, die al ervaring heeft in het voetbal. Ik denk dat hij de club naar een nog grotere hoogte zal brengen. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om de fans, het personeel en de stad te bedanken voor hun steun tijdens mijn periode hier.”

Ken Choo, vertrekkend Managing Director van KV Kortrijk, voegt toe: “Ik wil Maciek Kaminski en zijn familie feliciteren. Ik heb het geluk dat ik de laatste zeven jaar samen met Vincent betrokken ben geweest bij deze club en ik wil mijn waardering uitspreken naar het personeel, onze supporters en onze sponsors. Ik weet zeker dat Maciek en zijn familie het goed zullen doen. Hij heeft een passie voor deze geweldige sport en we zijn allemaal benieuwd wat hij voor de club en haar gemeenschap kan betekenen.”