KVC 8511
KVC 8511

Vier KVK-internationals op pad

Vier spelers van KV Kortrijk zijn het huis uit voor interlands tijdens de break. Voor enkelen van hen worden het beslissende kwalificatiewedstrijden. – Eddy Soetaert

08/11/2021
KVC 7893
KVC 7893

Trent naar Australië

Trent Sainsbury is andermaal afgereisd naar Australië waar hij met zijn nationale ploeg speelt in de derde ronde voor kwalificatie voor de Wereldbeker. Eerst speelt hij donderdag 11 november in Sydney tegen Saudi-Arabië, daarna dinsdag 16 november in Sharja in de Verenigde Arabische Emiraten tegen China.

De eerste wedstrijd is heel belangrijk aangezien Australië na zijn onverwachte nederlaag tegen Japan 3 punten achterstand heeft op groepsleider Saudi-Arabië.

KVC 7951
KVC 7951

Faïz naar Turkije

Faïz Selemani speelt twee oefenwedstrijden met de nationale ploeg van de Comoren. De vertegenwoordigers van de Afrikaanse eilandengroep spelen in Turkije op 10 november tegen Palestina en op 13 november tegen Sierra Leone.Het zijn de laatste oefenpartijen vóór aanvang van de Afrika Cup in januari. Voor het eerst nemen de Comoren hieraan deel. Selemani is een vaste waarde in de ploeg.

CLUB BRUGGE – KV KORTRIJK 2 0
CLUB BRUGGE – KV KORTRIJK 2 0

Bada naar Abu Dhabi

Muhammed Badamosi speelt tijdens de interlandbreak één oefenpartij met de nationale ploeg van Gambia die zich ook voor het eerst heeft geplaatst voor de Afrika Cup.

Zijn team reist naar Abu Dhabi waar op 16 november wordt gespeeld tegen Nieuw-Zeeland.

KVC 7169
KVC 7169

Ante naar Kroatië

Ante Palaversa, sterkhouder van het KVK-team tijdens de jongste wedstrijd tegen Beerschot, is afgereisd naar zijn thuisland Kroatië. Daar speelt hij met de nationale ploeg U21 twee wedstrijden in het kader van de kwalificatie van het EK voor U21.

Op 11 november is er Kroatië-Estland, op 16 november Oostenrijk-Kroatië. Momenteel staan de Kroaten 1ste in hun groep met 3 punten voorsprong op Noorwegen en Oostenrijk.

We wensen onze internationals veel succes!