Verwen jouw papa op Vaderdag!
Na de succesvolle samenwerking met Delicious Catering voor de moederdagmenu’s is het vanaf vandaag ook mogelijk om jouw papa op Vaderdag te trakteren op een gastronomische maaltijd!
Chef Pieterjan Rosseel roert ondertussen al twee jaar in de potten in ons VIP-restaurant Exclusive 19. Dat Pieterjan ervaring opdeed bij De Karmeliet en Wout Bru, proef je.
En nu is het aan jullie: bestel een menu door HIER te klikken en op zondag 14 juni kun je genieten van de heerlijke bereidingen van onze chef en sommelier. De maaltijden kunnen ENKEL afgehaald worden op zondag 14 juni 2020 tussen 9u00 en 11u00.
Alle gerechten zijn kant-en-klaar! Even opwarmen waar nodig, en voetjes onder tafel.
MENU'S
MENU BISTRO: € 25,-
Breng de sfeer van de heerlijke typisch Belgische bistrokeuken op het bord bij je thuis.
VoorgerechtFrisse salade met gerookte zalm, fergola sarda pasta, komkommer, radijs en soja-yuzu vinaigrette
Hoofdgerecht:Varkenswangetjes met Rodenbach, zilveruitjes, elzas-spek en gebakken krielaardappeltjes
Nagerecht:Chocolademousse
MENU GASTRO: € 45,-
Wie als VIP-gast wel eens in de loges of het restaurant Exclusive 19 komt, weet dat het heerlijk dineren is op wedstrijddagen. Geniet van de absolute topkwaliteit vanuit je eigen kot!
Voorgerecht: Halve kreeft ‘belle vue’
Hoofdgerecht: Kalfsblanquette, groene asperges uit Petruis en seizoensgroentjes, gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn
Nagerecht: Creatie van de chef
MENU VEGETARISCH: € 25,-
Breng de sfeer van de heerlijke vegetarische creatie op het bord bij je thuis.
Voorgerecht: Gaspacho van Coeur de boeuf met frisse fiduasalade, granaatappel en komkommer
Hoofdgerecht: Vegan burger met gewokte seizoensgroentjes en butternut-aardappel taartje
Nagerecht: Chocolademousse
Hoofdgerecht: Varkenswangetjes met gebakken krielaardappeltjes
Nagerecht: Chocolademousse
Bestellen kan tot en met woensdag 10 juni 2020.