WhatsApp Image 2022 11 10 At 9.52.48 PM
WhatsApp Image 2022 11 10 At 9.52.48 PM

Trek mee naar OHL in de Croky Cup

04/12/2022

Dinsdag 20 december om 20u spelen we de 1/8e finales van de Croky Cup in en tegen OH Leuven, de eerste officiële wedstrijd van onze nieuwe coach Bernd Storck. Uiteraard willen we met zoveel mogelijk supporters naar Den Dreef trekken om er weer een klassieke KVK-bekeravond van te maken.

Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling! Je kan dus met eigen vervoer of met één van de supportersbussen naar Leuven.

Het toegangsticket voor het uitvak kan aangekocht worden aan de deur, maar best op voorhand via onderstaande link of op het secretariaat. Voor een volwassene-ticket (+18j.) betaal je 10 euro, jongeren (tot en met 18j.) betalen 5 euro.

Hoe gaat de aankoop van zo’n ticket online in z’n werk?

  1. Supporters loggen in met hun KVK-account in onze ticketshop via https://tickets.kvk.be
  2. Klik op de match OHL – KV Kortrijk en kies een plaatsje in het uitvak.
  3. Vul jouw gegevens in om het ticket aan jouw naam te koppelen. Dit is verplicht. Alle info lees je hier: https://www.kvk.be/hoe-zet-ik-een-ticket-op-naam/
  4. Herhaal deze stappen als je meerdere personen meeneemt (voor kinderen tot en met 12 jaar is het invullen van een e-mailadres niet verplicht).
  5. Selecteer vervolgens het prijstype en ga door naar betalen.
  6. De e-tickets zullen binnen enkele seconden in jouw mailbox terechtkomen.

Wil je mee met de bus naar Leuven? Dan dien je nog afzonderlijk contact op te nemen met de supportersclubs voor jouw busticket. Op dit moment leggen United 19 en KVK Oost al een bus in.

Trek mee naar Leuven en schreeuw onze Kerels naar de volgende ronde in de laatste week van het academiejaar voor de Kerstvakantie!

Koop hier je tickets!