GJL 4854 900×600
GJL 4854 900×600

TIEN REDENEN OM ZEKER NAAR KVK-CLUB BRUGGE TE KOMEN

De stadions zijn weer open! We kunnen er weer bij zijn! Er zijn weinig argumenten nodig om iedereen ervan te overtuigen dat hij KVK-Club Brugge niet mag missen maar we hebben toch tien redenen opgelijst, zo opgenomen uit de mond van onze supporters. – Eddy Soetaert

29/01/2022

  1. Marc: “We hebben gelukkig maar één thuismatch moeten missen door corona dit seizoen, maar toch snakken we ernaar om weer rond het veld te staan. Het lijkt al zo lang geleden, ook omdat Antwerp niet afkwam op tweede kerst. We praten er op het werk al elke dag over.”
  2. Peter: “Elke thuismatch is voor mij een feest. We hebben een groepje van vier vrienden en na de tweede helft volgt er voor ons altijd nog een derde helft. Ja, het is laat zondagavond, maar daarom hebben we dit keer afgesproken om er vooraf een paar te gaan pakken. Een intense opwarming, zeg maar.”
  3. Nathalie: “Ik ga er met mijn twee tienerzonen naartoe. Het is al van vóór Kerstdag geleden dat we nog eens in ons Guldensporenstadion waren. Ik kan je verzekeren dat we er alle drie naar uit kijken. Die gasten zitten al twee weken thuis van school en ze zullen er deugd van hebben om nog eens tussen de mensen te zijn.”
  4. Rik: “Ik zit zondag met vrienden te dineren in de garage Monserez en daarna gaan we samen genieten van de match. Weet je, ik heb met een vriend gewed dat we zullen winnen, het wordt dus dubbel spannend voor mij.”
  5. Erik: “We kunnen niet enkel weer naar het voetbal, het is ook nog tegen Club Brugge, voor mij toch altijd de match van het seizoen. Ik ben niet meer van de jongsten maar toch sta ik nog altijd in de staantribune. Nergens beleef je beter het voetbal dan daar. Ik zie mijn zoon niet in de week, maar als het matchdag is, staan we zij aan zij in de tribune. Dat is genieten voor mij.”
  6. Patrick: “Ik ben al sinds jaar en dag supporter. Ik woon ondertussen al jaren in Gent, maar ik wil geen thuismatch missen. En al zeker niet tegen Club Brugge. Ik dank de politici – en dat gebeurt niet vaak – dat ze op het juiste moment weer het publiek toelaten in de stadions.”
  7. Emiel: “Het is bijna dag op dag twee jaar geleden. Het was het eerste jaar dat ik niet meer bij mijn vader moest zitten. Ik stond met mijn maten in de staantribune. Kortrijk-Club, ik herinner het mij nog als gisteren: we kwamen 0-2 achter maar eerst kopte Mboyo binnen en daarna maakte Moffi die fantastische goal. Mata voelde de wind toen hij passeerde. Alleen al voor zo’n goal ga ik naar het stadion. Hopelijk doet Selemani het nu eens over.”
  8. Charles, zijn maat: “Ik had dit seizoen geen abonnement maar heb er nu net een gekocht voor de resterende matchen. We krijgen nog Club, Antwerp, STVV, Zulte, Union, Standard en Anderlecht op bezoek. Dat is toch fantastisch. Voor mij staat Kortrijk-Club altijd op één. We hebben al enkele seizoenen niet meer gewonnen, ik voel dat het voor zondag zal zijn.”
  9. Eline: “Iedere keer dat Club op bezoek komt, denk ik terug aan oktober 2013. Ik kende mijn vriend nog niet lang. We zaten samen in de tribune. We wisten niet waar we het hadden: 4-1 werd het toen tegen Club. Ik zie Preud’homme nog met zijn hoofd naar de grond afdruipen. En Heintje maar zwaaien naar de supporters. Kortrijk-Club, we hebben er sindsdien geen een meer gemist. Zondag zijn we natuurlijk ook present.”
  10. Kurt: “Weet je dat we al zes competitiematchen op rij niet meer hebben verloren? Drie keer gewonnen, drie draws. Dat gebeurt niet elk seizoen hoor. Ik voel het aan mijn kleine teen dat we ook zondag niet gaan verliezen, Club of geen Club. Ik wil die match voor geen geld missen.”
Koop hier je ticket!