WhatsApp Image 2023 11 01 At 19.41.50
WhatsApp Image 2023 11 01 At 19.41.50

Tickets voor RWDM in verkoop

Op 5 december om 20u staat de 1/8e finale van de Croky Cup op het programma. Dan ontvangen we RWDM in een rechtstreeks duel voor een plek in de kwartfinales.

04/12/2023

Dinsdag 5 december om 20u staat de 1/8e finale in de Croky Cup op het programma. Dan ontvangen we RWDM. De deuren gaan open om 18u30.

Koop nu je tickets en schreeuw onze Kerels naar een plek in de kwartfinales. Volwassene-tickets kosten 10 euro. Jongeren tot en met 16 jaar betalen 5 euro.

Opgelet: Deze wedstrijd is niet inbegrepen in jouw (halfseizoen)abonnement. Ook onze abonnees moeten dus een ticket voor deze wedstrijd kopen!

Koop nu je tickets!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETS

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor de wedstrijd tegen RWDM:

VolwassenenJongeren (-16j.)
Hoofdtribune€ 10,-€ 5,-
Staantribune€ 10,-€ 5,-
Tribune 3€ 10,-€ 5,-
Familietribune€ 10,-€ 5,-

* Het jongere-tarief is geldig voor jongeren tot en met 16 jaar.

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link of op het secretariaat. De openingsuren vind je hier. De loketten openen om 18u30.

Koop hier je tickets!

ABONNEES 2023-2024

Deze Croky Cup-wedstrijd is niet inbegrepen in jouw (halfseizoen)abonnement. Ook onze abonnees moeten dus een ticket voor deze wedstrijd kopen!

Er is geen voorrangsperiode of reservatie van zitjes.

HAPPY 19

We zorgen ook nu weer voor Happy 19 in onze horeca.

Om 18u30 openen we de deuren van het stadion en vanaf 19u tot 19u19 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

Zorg dat je er vroeg bij bent!

DJ

Kom dinsdag al meteen in de sfeer op het Kouterplein! DJ T-Pulse zorgt voor de muziek.

FANSHOP

De wedstrijdshirts voor de fanshop zijn geleverd. Deze exemplaren zijn te koop in de fanshop op het Kouterplein of online! Voor een volwassene-maat betaal je 75 euro, voor een kinder-maat 65

In onze fanshop kan je ook de KERL-collectie vinden. Bemachtig één van de sweaters of haal één van de unieke VAK I-shirts in huis!

Shop hier

HERBRUIKBARE BEKERS IN T4

Dinsdag maken we ook bij KVK de stapsgewijze overstap naar herbruikbare bekers in het Guldensporenstadion. In eerste instantie zal dit tegen RWDM enkel in de Sportsbar onder de familietribune het geval zijn.

HOE GAAT HET SYSTEEM MET HERBRUIKBARE BEKERS IN ZIJN WERK?

  1. Ga naar de bar en bestel jouw pintjes. Per herbruikbare beker wordt een waarborg van 1,5 euro aangerekend.
  2. Is jouw beker leeg? Dan kan je jouw beker al meteen terugbrengen bij het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune) of meteen een nieuw pintje bestellen. Dan betaal je enkel de prijs van het pintje en geen nieuwe waarborg. Breng je bijvoorbeeld 3 bekers binnen aan de bar en bestel je 5 pintjes, dan wordt uiteraard wel nog 3 euro waarborg aangerekend voor die 2 extra pintjes met een beker. Bestel je bijvoorbeeld 3 pintjes en heb je 5 bekers zal je er slechts 3 kunnen inruilen en moet je er 2 naar het inzamelpunt brengen.
  3. Kom je langs op het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune)? Dan drukken we daar voor jou een QR-code af. Na het scannen van die QR-code kan je het waarborg-bedrag van de teruggebrachte bekers laten terugstorten op jouw rekening. Bekers kunnen tegen RWDM dus enkel aan het inzamelpunt in de familietribune worden teruggebracht! Je kan de QR-code scannen tot 48u na de match.

TICKETS OP NAAM

Sinds dit seizoen is het vanuit de Pro League verplicht dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Zit je hierdoor even vast in ons ticketing-systeem? Hier helpen we je graag verder.

Vergeet ook zeker je ID-kaart niet op wedstrijddag voor de identiteitscontrole.

POSITIEF SUPPORTEREN

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van in de Croky Cup!

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen!
Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
  2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
  3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
  4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% of 19% extra!
  5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Door een technische storing, kan u het volledige saldo op uw kaart even niet online raadplegen. Van zodra u uw kaart op een kassa in het Guldensporenstadion legt, zal u het volledige saldo opnieuw kunnen zien.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

HALFSEIZOENABONNEMENT

De tweede seizoenshelft was nog nooit zo belangrijk! Moedig onze Kerels aan in de laatste thuiswedstrijden van de reguliere competitie tegen onder meer nog KAA Gent, Union & Antwerp.

Al vanaf 80 euro volg je alle resterende thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Een halfseizoenabonnement heb je na de helft van de terugronde terugverdiend!

Koop nu je halfseizoenabonnement en steun onze Kerels. Altijd achter de ploeg. Altijd alles geven. Altijd een Kerel!

Koop hier je abonnement!

VRAGEN?

Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ