KVM8855
KVM8855

Ticket(s) tegen RSCA geannuleerd!

Heb je jouw ticket(s) voor de topper van vrijdagavond tegen RSC Anderlecht al gereserveerd? Dan is die niet meer geldig. Alle tickets zijn geannuleerd door het nieuwe en strengere protocol van de Pro League.

21/10/2020
KVM0167
KVM0167

Ticket(s) niet meer geldig!

Door de stijging van het aantal COVID-19-besmettingen legde de Pro League een nieuw en strenger protocol in de voetbalstadions op. Hierdoor zijn we als club genoodzaakt om de compartimenten in het Guldensporenstadion opnieuw in te delen om de afstand en hygiëne te waarborgen. Elk compartiment zal nog eens in twee verdeeld worden. Dat wil concreet zeggen dat de reeds gereserveerde tickets voor de topper van vrijdag tegen RSC Anderlecht niet meer geldig zijn.

Heb je dus jouw ticket(s) voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht al gereserveerd? Dan is dat ticket niet meer geldig!

Vanaf deze namiddag zullen onze leden hun ticket voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht opnieuw moeten reserveren. Hierover zullen we nog alle info communiceren. Een ticket reserveren zal op dezelfde manier moeten gebeuren als ervoor.

We hopen dat we elke supporter van KV Kortrijk hiermee kunnen bereiken. Vertel het zeker voort aan iedereen die al zijn/haar ticket gereserveerd heeft, zodat niemand met een ongeldig ticket aan de ingang van het stadion staat.

KVM8855
KVM8855

Nieuwe maatregelen!

Tijdens de Veiligheidsraad werden nieuwe maatregelen opgelegd, alsook in het voetbalstadion. Een voetbalwedstrijd ziet er dus opnieuw iets anders uit:

  • Zoals gewoonlijk moeten de supporters te allen tijde hun mondmasker dragen.
  • Elke bubbel moet de social distancing respecteren. Anderhalve meter afstand bewaren is dus nog altijd de norm!
  • Daarnaast worden de bubbels kleiner. De bubbel mag uit maximaal vier personen bestaan en niet meer uit vijf personen.
  • De supporters moeten ook altijd blijven zitten.
  • Vanaf vrijdag gelden worden 2 tijdsloten ingevoerd.  Dat tijdslot zal op jouw nieuw ticket staan, die jij opnieuw moet reserveren.
  • Elk compartiment zal zijn eigen sanitair hebben.
  • Daarnaast mag niemand nog eten of drinken in het stadion. De horeca blijft dus dicht.
  • Als laatste geldt er ook een algemeen rookverbod in het stadion.

Hiermee hopen we dat elke supporter de bestaande en nieuwe regels respecteert! We zijn alvast tevreden dat we onze supporters mogen blijven verwelkomen.

Tot vrijdag in het Guldensporenstadion!