WhatsApp Image 2023 01 11 At 18.57.06
WhatsApp Image 2023 01 11 At 18.57.06

Tickets voor RSCA in verkoop

Op zondag 19 februari om 18:30 ontvangen we RSC Anderlecht in het Guldensporenstadion. 

13/02/2023

Zondag 19 februari om 18u30 staat de volgende thuiswedstrijd in de competitie alweer op het programma. Dan ontvangen we RSC Anderlecht. Vanaf 16u30 ben je welkom in het stadion.

Kom onze Kerels aanmoedigen in het Guldensporenstadion! De ticketverkoop loopt via onderstaande link.

Voor deze wedstrijd geven we je graag al de ticketinfo & andere belangrijke informatie mee.

Koop hier je tickets
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETPRIJZEN

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor superwedstrijden voor het seizoen 2022-2023:

VolwassenenKids (-12j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 45,-€ 50,-€ 8,-€ 10,-
Staantribune€ 20,-€ 22,-€ 8,-€ 10,-
Tribune 3€ 30,-€ 35,-€ 8,-€ 10,-
Familietribune€ 25,-€ 28,-€ 8,-€ 10,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010.

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link of op het secretariaat. De openingsuren vind je hier. We gaan naar de laatste, beschikbare zitplaatsen in vrije verkoop!

De loketten zullen zondag gesloten zijn.

Tickets KVK-RSCA

DJ

Kom onze Kerels al wat vroeger aanmoedigen tijdens de opwarming: DJ LEX zorgt vanaf 17u45 mee voor de sfeer op de spelerstunnel!

HAPPY 19

En er zijn nog redenen om al vroeg naar het Guldensporenstadion af te zakken. Zoals de Happy 19!

Speciaal voor deze wedstrijd komen daar nog eens 11 minuten bij! Vanaf 17u tot 17u30 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

Op het Kouterplein kan je de andere wedstrijden ook volgen op het grote CAPS-scherm!

FANSHOP

In onze fanshop kan je nog steeds terecht voor de nieuwe KERL-collectie.

Bemachtig één van de nieuwe sweaters of haal één van de unieke VAK I-shirts in huis!

KV KIDS

We verwelkomen zondag uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match en de start van de Krokusvakantie.

Onze KV Kids kunnen zondag hun eigen, gepersonaliseerde KVK-vlag in elkaar knutselen.

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen en de nieuwe stickers af te halen voor je KV Kids-boekje.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor deze wedstrijd neemt de club uiteraard extra voorzorgsmaatregelen, die werden voorgelegd aan de Supportersfederatie.

Het zal enkel mogelijk zijn om een maximum van 4 tickets aan te kopen. Ook iemand die nog geen KVK-account had voor 29 januari 2023 zal geen tickets kunnen kopen.

Deze tickets zullen ook op naam van 4 verschillende personen moeten geplaatst worden, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf. Hier vind je alle info over hoe je vlot een ticket “op naam” zet.

Een fan aan het secretariaat zal uiteraard ook maximum 4 tickets kunnen aankopen. Op het secretariaat zullen de identiteitskaart & de persoonsgegevens van de aankoper gevraagd worden. De gegevens van de aankoper en de gegevens van de personen die meekomen, moeten opgegeven worden. Dit geldt ook online.

Op de dag van de wedstrijd zullen er ook veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo zal er aan de ingang van het stadion ID-controle zijn om te bekijken of iedereen met zijn of haar ticket binnenkomt in het stadion. Zorg dus dat je er al vroeg bij bent en hou je ticket en identiteitskaart klaar voor een vlotte controle!

Kom dus zeker vroeg naar het Guldensporenstadion op zondag 19 februari!

De club zet ook extra veiligheidspersoneel & privé-agenten in ter ondersteuning van de stewards in alle vakken en heeft een protocol voor kleurvermenging uitgewerkt met de politie.

Iemand die uitbundig zou supporteren voor de bezoekende ploeg in de thuisvakken (en daarbij geen overtreding maakt op de voetbalwet, zoals een provocatie), wordt in eerste instantie aangesproken door een steward. Wordt dit opnieuw vastgesteld, dan wordt deze persoon via zijn identiteitskaart geïdentificeerd door de politie. Gaat het om een overtreding van de voetbalwet (zoals provoceren) of wordt voor de derde keer te uitbundig supporteren vastgesteld, dan wordt deze persoon mogelijks door de politie uit het stadion gezet.

Positief supporteren

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van!

Halfseizoen Website Vierkant
Halfseizoen Website Vierkant

HALFSEIZOENABONNEMENT

Wil je er de volledige terugronde bij zijn en niets missen? Koop dan nu je halfseizoenabonnement!

Moedig onze Kerels aan in de laatste thuiswedstrijden van het seizoen tegen onder meer nog Club Brugge, RSC Anderlecht & Union.

Al vanaf 75 euro volg je alle wedstrijden van de terugronde.

Koop hier je abo!

ABONNEMENT AFHALEN

Heb je je halfseizoenabonnement online besteld? Haal het dan af op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

Geraak je echt niet op ons secretariaat? Geen paniek! Je abonnement zal klaarliggen aan het infopunt bij de loketten op matchdag vanaf 16u30.

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen!
Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
  2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
  3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
  4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% extra!
  5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

PARKING

Parking Euro Shop zal op wedstrijddag niet toegankelijk zijn voor toeschouwers van de wedstrijd. Kom dus zeker vroeg naar het stadion!

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

TICKETS ANDERE WEDSTRIJDEN

De data voor de thuiswedstrijden van februari & maart zijn bekend gemaakt door de Pro League. Bekijk de kalenderupdate hier.

De tickets voor Charleroi zijn in verkoop gegaan. We brengen jullie uiteraard meteen op de hoogte wanneer de tickets voor Club Brugge beschikbaar worden.

Tickets volgende wedstrijden

VRAGEN?

Dit seizoen gebruiken we een nieuw ticketing-syteem. Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ