WhatsApp Image 2023 08 20 At 19.36.53 3
WhatsApp Image 2023 08 20 At 19.36.53 3

Ticketinfo KVK-Club Brugge

Op zaterdag 21 oktober om 16:00 ontvangen we Club Brugge in het Guldensporenstadion. 

19/10/2023

Zaterdag 21 oktober om 16u ontvangen we Club Brugge in het Guldensporenstadion. De deuren gaan open om 14u.

Kom onze Kerels aanmoedigen in het Guldensporenstadion! De losse ticketverkoop verloopt ook dit jaar in verschillende fases. Alle info over de verschillende fases lees je verder op deze pagina.

De vrije ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Club Brugge loopt! Personen met een KVK-account voor 18 september 2023 kunnen hier hun ticket(s) aankopen.

Er zijn enkel nog staanplaatsen beschikbaar in de vrije verkoop!

Koop hier je tickets!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETPRIJZEN

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor superwedstrijden voor het seizoen 2023-2024:

VolwassenenKids (-12j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 45,-€ 50,-€ 8,-€ 10,-
Staantribune€ 20,-€ 22,-€ 8,-€ 10,-
Tribune 3€ 30,-€ 35,-€ 8,-€ 10,-
Familietribune€ 25,-€ 28,-€ 8,-€ 10,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen tot en met 12 jaar

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link.

De loketten blijven op wedstrijddag gesloten.

Tickets KVK-Club Brugge
Ticketverkoop KVKCLU 2324
Ticketverkoop KVKCLU 2324

VERKOOPSFASES

De losse ticketverkoop verloopt ook dit jaar in verschillende fases.

Vanaf 27 september om 12:00 tot en met 4 oktober kunnen enkel onze abonnees 2023-2024 4 extra tickets kopen voor deze wedstrijd. Zij krijgen 2 drankjes op hun abonnementskaartje per persoon die ze meenemen in deze periode.

Vanaf donderdag 5 oktober om 10:00 tot en met 8 oktober kunnen ook onze oud-abonnees (tot en met 2018-2019) 4 tickets op de kop tikken. Abonnees 2023-2024 die in deze periode nog mensen meenemen, krijgen 1 drankje per persoon op hun abonnementskaartje.

Op maandag 9 oktober om 10:00 start dan de vrije ticketverkoop voor personen met een KVK-account voor 18 september 2023. Dit uiteraard rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen zoals hieronder te lezen.

Koop hier je tickets

HAPPY 19

We zorgen ook nu weer voor Happy 19 in onze horeca.

Om 14u openen we de deuren van het stadion en vanaf 14u30 tot 14u49 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

Zorg dat je er vroeg bij bent!

DJ OP KOUTERPLEIN

Kom zaterdag extra vroeg naar het stadion en geniet van de sfeer op het Kouterplein met DJ Never Mind!

FANSHOP

De eerste wedstrijdshirts voor de fanshop zijn geleverd. Deze eerste exemplaren zullen te koop zijn in de fanshop op het Kouterplein op wedstrijddag, nog niet online! Voor een volwassene-maat betaal je 75 euro, voor een kinder-maat 65

In onze fanshop kan je ook de nieuwe KERL-collectie vinden.

Bemachtig één van de nieuwe sweaters of haal één van de unieke VAK I-shirts in huis!

Shop hier!

KV KIDS

We verwelkomen zaterdag uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match.

Maak jouw eigen KVK-klapper in de KV Kids-club!

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je van ons een exclusieve verrassing!

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor deze wedstrijd neemt de club uiteraard extra voorzorgsmaatregelen.

Het zal enkel mogelijk zijn om een maximum van 4 tickets aan te kopen. Ook iemand die nog geen KVK-account had voor 18 september 2023 zal geen tickets kunnen kopen.

Deze tickets zullen ook op naam van 4 verschillende personen moeten geplaatst worden, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf. Hier vind je alle info over hoe je vlot een ticket “op naam” zet.

Een fan aan het secretariaat zal uiteraard ook maximum 4 tickets kunnen aankopen. Op het secretariaat zullen de identiteitskaart & de persoonsgegevens van de aankoper gevraagd worden. De gegevens van de aankoper en de gegevens van de personen die meekomen, moeten opgegeven worden. Dit geldt ook online.

Op de dag van de wedstrijd zullen er ook veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo zal er aan de ingang van het stadion ID-controle zijn om te bekijken of iedereen met zijn of haar ticket binnenkomt in het stadion. Zorg dus dat je er al vroeg bij bent en hou je ticket en identiteitskaart klaar voor een vlotte controle!

Kom dus zeker vroeg naar het Guldensporenstadion op zaterdag 21 oktober!

De club zet ook extra veiligheidspersoneel & privé-agenten in ter ondersteuning van de stewards in alle vakken en heeft een protocol voor kleurvermenging uitgewerkt met de politie.

Iemand die uitbundig zou supporteren voor de bezoekende ploeg in de thuisvakken (en daarbij geen overtreding maakt op de voetbalwet, zoals een provocatie), wordt in eerste instantie aangesproken door een steward. Wordt dit opnieuw vastgesteld, dan wordt deze persoon via zijn identiteitskaart geïdentificeerd door de politie. Gaat het om een overtreding van de voetbalwet (zoals provoceren) of wordt voor de derde keer te uitbundig supporteren vastgesteld, dan wordt deze persoon mogelijks door de politie uit het stadion gezet.

HERBRUIKBARE BEKERS IN T4

Zaterdag maken we ook bij KVK de stapsgewijze overstap naar herbruikbare bekers in het Guldensporenstadion. In eerste instantie zal dit tegen Club Brugge enkel in de Sportsbar onder de familietribune het geval zijn.

HOE GAAT HET SYSTEEM MET HERBRUIKBARE BEKERS IN ZIJN WERK?

  1. Ga naar de bar en bestel jouw pintjes. Per herbruikbare beker wordt een waarborg van 1,5 euroaangerekend.
  2. Is jouw beker leeg? Dan kan je jouw beker al meteen terugbrengen bij het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune) of meteen een nieuw pintje bestellen. Dan betaal je enkel de prijs van het pintje en geen nieuwe waarborg. Breng je bijvoorbeeld 3 bekers binnen aan de bar en bestel je 5 pintjes, dan wordt uiteraard wel nog 3 euro waarborg aangerekend voor die 2 extra pintjes met een beker. Bestel je bijvoorbeeld 3 pintjes en heb je 5 bekers zal je er slechts 3 kunnen inruilen en moet je er 2 naar het inzamelpunt brengen.
  3. Kom je langs op het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune)? Dan drukken we daar voor jou een QR-code af. Na het scannen van die QR-code kan je het waarborg-bedrag van de teruggebrachte bekers laten terugstorten op jouw rekening. Bekers kunnen tegen Club Brugge dus enkel aan het inzamelpunt in de familietribune worden teruggebracht! Je kan de QR-code scannen tot 48u na de match.

TICKETS OP NAAM

Het is vanuit de Pro League verplicht dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Zit je hierdoor even vast in ons ticketing-systeem? Hier helpen we je graag verder.

Positief supporteren

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van!

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen! Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
  2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
  3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
  4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% of 19% extra!
  5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Door een technische storing, kan u het volledige saldo op uw kaart even niet online raadplegen. Van zodra u uw kaart op een kassa in het Guldensporenstadion legt, zal u het volledige saldo opnieuw kunnen zien.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

PARKING

Parking Euro Shop is niet bereikbaar op wedstrijddag.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

VRAGEN?

Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ