WhatsApp Image 2023 08 20 At 19.36.53 3
WhatsApp Image 2023 08 20 At 19.36.53 3

Ticketinfo KVK-RSCA

Op zondag 17 september om 16:00 ontvangen we RSC Anderlecht in het Guldensporenstadion. 

16/09/2023

Zondag 17 september om 16u ontvangen we RSC Anderlecht in het Guldensporenstadion. De deuren gaan open om 14u.

Kom onze Kerels aanmoedigen in het Guldensporenstadion! De losse ticketverkoop verloopt ook dit jaar in verschillende fases.

De vrije ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Anderlecht is gestart! Personen met een KVK-account voor 22 augustus 2023 kunnen hier hun ticket(s) aankopen. Alle info over de verschillende fases lees je verder op deze pagina.

Een abonnement blijft uiteraard de voordeligste optie. Koop je abonnement 2023-2024 via onderstaande link.

Koop hier je abonnement!
Stadionplan Guldensporenstadion
Stadionplan Guldensporenstadion

TICKETPRIJZEN

Hieronder vind je het overzicht van de ticketprijzen per tribune voor superwedstrijden voor het seizoen 2023-2024:

VolwassenenKids (-12j.)
OnlineSecretariaat/LoketOnlineSecretariaat/Loket
Hoofdtribune€ 45,-€ 50,-€ 8,-€ 10,-
Staantribune€ 20,-€ 22,-€ 8,-€ 10,-
Tribune 3€ 30,-€ 35,-€ 8,-€ 10,-
Familietribune€ 25,-€ 28,-€ 8,-€ 10,-

* Het Kids-tarief is geldig voor kinderen tot en met 12 jaar

Je kan je tickets online kopen via onderstaande link. Aan de loketten zijn vanaf 14u enkel tickets voor de staantribune beschikbaar.

Tickets KVK-RSCA
Abobeeld 2324 DEF Kopie
Abobeeld 2324 DEF Kopie

ABO 23-24

Een abonnement blijft uiteraard de voordeligste optie om niets van het seizoen te moeten missen.

Altijd achter de ploeg. Altijd alles geven. Altijd een Kerel!

Koop hier je abo!
KVK RSCA
KVK RSCA

VERKOOPSFASES

De losse ticketverkoop verloopt ook dit jaar in verschillende fases.

Vanaf 23 augustus om 12:00 tot en met 30 augustus kunnen enkel onze abonnees 2023-2024 4 extra tickets kopen voor deze wedstrijd.

Vanaf donderdag 31 augustus om 10:00 tot en met 3 september kunnen ook onze oud-abonnees (tot en met 2018-2019) 4 tickets op de kop tikken.

Op maandag 4 september om 10:00 start dan de vrije ticketverkoop voor personen met een KVK-account voor 22 augustus 2023. Dit uiteraard rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen zoals hieronder te lezen.

Koop hier je tickets

Happy 19

We zorgen ook nu weer voor Happy 19 in onze horeca.

Om 14u openen we de deuren van het stadion en vanaf 14u30 tot 14u49 kan je op het Kouterplein en overal in het stadion alle dranken (bier, water en frisdrank) aan de helft van de prijs krijgen.

2 pintjes voor de prijs van 1 dus.

En op het Kouterplein kan je de andere wedstrijden volgen op het grote CAPS-scherm!

Zorg dat je er vroeg bij bent!

DJ op spelerstunnel

Kom zondag extra vroeg naar het stadion en geniet vanaf de opwarming van de sfeer in de sfeertribune met DJ Nico De La Noche!

FANSHOP

De eerste wedstrijdshirts voor de fanshop zijn geleverd. Deze eerste exemplaren zullen te koop zijn in de fanshop op het Kouterplein op wedstrijddag, nog niet online! Voor een volwassene-maat betaal je 75 euro, voor een kinder-maat 65

In onze fanshop kan je ook de nieuwe KERL-collectie vinden.

Bemachtig één van de nieuwe sweaters of haal één van de unieke VAK I-shirts in huis!

Shop hier

KV Kids

We verwelkomen zondag uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match.

Maak jouw eigen KVK-supportersvlaggetje in de KV Kids-club!

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je van ons een exclusieve verrassing!

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Voor deze wedstrijd neemt de club uiteraard extra voorzorgsmaatregelen.

Het zal enkel mogelijk zijn om een maximum van 4 tickets aan te kopen. Ook iemand die nog geen KVK-account had voor 22 augustus 2023 zal geen tickets kunnen kopen.

Deze tickets zullen ook op naam van 4 verschillende personen moeten geplaatst worden, zodat er een 1-op-1-relatie is tussen de houder van het ticket en het ticket zelf. Hier vind je alle info over hoe je vlot een ticket “op naam” zet.

Een fan aan het secretariaat zal uiteraard ook maximum 4 tickets kunnen aankopen. Op het secretariaat zullen de identiteitskaart & de persoonsgegevens van de aankoper gevraagd worden. De gegevens van de aankoper en de gegevens van de personen die meekomen, moeten opgegeven worden. Dit geldt ook online.

Op de dag van de wedstrijd zullen er ook veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo zal er aan de ingang van het stadion ID-controle zijn om te bekijken of iedereen met zijn of haar ticket binnenkomt in het stadion. Zorg dus dat je er al vroeg bij bent en hou je ticket en identiteitskaart klaar voor een vlotte controle!

Kom dus zeker vroeg naar het Guldensporenstadion op zondag 17 september!

De club zet ook extra veiligheidspersoneel & privé-agenten in ter ondersteuning van de stewards in alle vakken en heeft een protocol voor kleurvermenging uitgewerkt met de politie.

Iemand die uitbundig zou supporteren voor de bezoekende ploeg in de thuisvakken (en daarbij geen overtreding maakt op de voetbalwet, zoals een provocatie), wordt in eerste instantie aangesproken door een steward. Wordt dit opnieuw vastgesteld, dan wordt deze persoon via zijn identiteitskaart geïdentificeerd door de politie. Gaat het om een overtreding van de voetbalwet (zoals provoceren) of wordt voor de derde keer te uitbundig supporteren vastgesteld, dan wordt deze persoon mogelijks door de politie uit het stadion gezet.

HERBRUIKBARE BEKERS IN T4

Zondag maken we ook bij KVK de stapsgewijze overstap naar herbruikbare bekers in het Guldensporenstadion. In eerste instantie zal dit tegen Anderlecht enkel in de Sportsbar onder de familietribune het geval zijn.

HOE GAAT HET SYSTEEM MET HERBRUIKBARE BEKERS IN ZIJN WERK?

  1. Ga naar de bar en bestel jouw pintjes. Per herbruikbare beker wordt een waarborg van 1,5 euroaangerekend.
  2. Is jouw beker leeg? Dan kan je jouw beker al meteen terugbrengen bij het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune) of meteen een nieuw pintje bestellen. Dan betaal je enkel de prijs van het pintje en geen nieuwe waarborg. Breng je bijvoorbeeld 3 bekers binnen aan de bar en bestel je 5 pintjes, dan wordt uiteraard wel nog 3 euro waarborg aangerekend voor die 2 extra pintjes met een beker. Bestel je bijvoorbeeld 3 pintjes en heb je 5 bekers zal je er slechts 3 kunnen inruilen en moet je er 2 naar het inzamelpunt brengen.
  3. Kom je langs op het inzamelpunt (de zijbar aan de kant van de hoofdtribune)? Dan drukken we daar voor jou een QR-code af. Na het scannen van die QR-code kan je het waarborg-bedrag van de teruggebrachte bekers laten terugstorten op jouw rekening. Bekers kunnen tegen RSCA dus enkel aan het inzamelpunt in de familietribune worden teruggebracht! Je kan de QR-code scannen tot 48u na de match.

ABONNEMENT AFHALEN

Heb je je abonnement online besteld? Haal het dan af op het secretariaat. De openingsuren vind je hier.

Geraak je echt niet op ons secretariaat? Geen paniek! Je abonnement zal klaarliggen aan het infopunt bij de loketten vanaf 13u45.

TICKETS OP NAAM

Het is vanuit de Pro League verplicht dat ieder individueel ticket op 1 naam staat.

Zit je hierdoor even vast in ons ticketing-systeem? Hier helpen we je graag verder.

Positief supporteren

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

Onder het motto ‘positief supporteren’ maken we duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter dus positief mee en we maken er een sportief feest van!

PAYCARD

Je kan jouw paycard online opladen!Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Log in met jouw KVK-account in onze ticketshop.
  2. Klik op ‘LAAD HIER JOUW PAYCARD OP’.
  3. Vul jouw kaartnummer in (je vindt dit nummer, dat begint met 06, rechtsboven op de achterkant van jouw paycard of abonnement) en druk daarna op enter. Nu verschijnt jouw huidige saldo.
  4. Via de schuifbalk kan je het oplaadbedrag kiezen. Je kan een oplaadbedrag tussen 1 en 100 euro kiezen. Alle MyKVK-leden, abonnees, krijgen bij oplading vanaf 20 euro op hun abonnement 10% of 19% extra!
  5. Klik vervolgens op ‘samenvatting‘ om door te gaan naar de betaling. Na een succesvolle betaling staat het geld meteen op jouw paycard.

Je kan je paycard uiteraard ook nog steeds opladen op het secretariaat tijdens de week of aan de oplaadpunten in het stadion op wedstrijddagen.

Door een technische storing, kan u het volledige saldo op uw kaart even niet online raadplegen. Van zodra u uw kaart op een kassa in het Guldensporenstadion legt, zal u het volledige saldo opnieuw kunnen zien.

Is iets niet meteen duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@kvk.be of raadpleeg onze FAQ.

GULDENSPORENSTADION

Eerste keer in het Guldensporenstadion? Lees hier alle praktische info.

Unknown
Unknown

AUTOLOZE ZONDAG

Komende zondag is er autoloze zondag in het stadscentrum van Kortrijk (groene zone op afbeelding). Het stadion blijft dus bereikbaar met de wagen, maar hou wel rekening met extra verkeer & geparkeerde wagens rond de binnenstad.

Parking Euro Shop zal niet toegankelijk zijn!

VRAGEN?

Zit je met vragen of is iets niet meteen duidelijk? Raadpleeg dan de FAQ hieronder of neem contact op met info@kvk.be

FAQ