KVK GENK B2B 16
KVK GENK B2B 16

Terugblik op een week vol voetbal en verbinding bij KVK

Terwijl we ons opmaken voor de volgende uitdagingen op het veld, kijken we terug op enkele opmerkelijke hoogtepunten die de afgelopen week hebben gekenmerkt. Van inspirerende netwerktafels tot opwindende bekerlotingen.

03/11/2023
WhatsApp Image 2023 11 01 At 21.56.14
WhatsApp Image 2023 11 01 At 21.56.14

Bij KV Kortrijk gaat het niet alleen om voetbal op het veld, maar ook om de verbindende kracht van sport, gemeenschap en zakelijke samenwerking. Deze week was een perfect voorbeeld van hoe we deze waarden in de praktijk brengen.

Van onze Inofec Lounge, waar we een gedenkwaardige avond organiseerden in het thema Halloween tijdens onze wedstrijd tegen KRC Genk. Tot onze gloednieuwe Connect & Dine formule waarbij partners zich verenigden voor een unieke netwerkervaring. Deze week was vol van verbinding en samenkomen.

En dat was nog niet alles, want we gaven onze gewaardeerde partners en abonnees exclusieve toegang tot onze Croky Cup-wedstrijd tegen Dender via een livestream. De betrokkenheid en passie die onze partners tonen, motiveren ons elke dag om te streven naar nieuwe en spannende manieren om onze gemeenschap te betrekken. Ook vond de loting van 1/8ste finale van de Croky Cup gisteren plaats. We zullen het op 5, 6 of 7 december thuis opnemen tegen RWDM. Een spannende wedstrijd om naar uit te kijken en te supporteren voor ons team!

Blijf op de hoogte, want volgende week zullen we meer onthullen van wat je mag verwachten voor de komende edities van Connect & Dine. Er komen nieuwe evenementen, initiatieven en verrassingen aan!