Bedrijvendagen 18
Bedrijvendagen 18

Terugblik op de Bedrijvencontactdagen!

Vorige week namen we met trots deel aan de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Hartelijk dank aan iedereen die onze stand bezocht!  Samen hebben we inspirerende gesprekken gevoerd, nieuwe connecties gemaakt en een geweldige tijd gehad.

18/12/2023

De dynamische ondernemersgeest van de regio staat centraal op deze prestigieuze beurs die ondernemers in het centrum van Kortrijk samenbrengt. Een succesvolle editie met 14 000 bezoekers en 491 exposanten zorgde voor veel netwerkkansen.

Het was een waar genoegen om onze stand te delen met gerenommeerde medestandhouders, waaronder AGO Jobs & HR, Novabil, Immo Dekeyser en Decabooter Sleutels. Samen creëerden we een inspirerende omgeving waar zakelijke connecties en waardevolle gesprekken tot bloei kwamen.

Het was fantastisch om bestaande partners te ontmoeten en nieuwe connecties te leggen die bijdragen aan een bloeiende zakelijke toekomst.

Bedankt aan iedereen die onze stand heeft bezocht tijdens de Bedrijvencontactdagen. Jullie aanwezigheid maakte het evenement tot een groot succes en we kijken uit naar verdere samenwerkingen en connecties in de toekomst. Op naar de volgende editie!