Staff KVK 2324
Staff KVK 2324

Technische staf 23/24 voorgesteld

Met het aantrekken van Pieter Jacobs is onze technische staf voor aanvang van het seizoen 2023/2024 compleet.

25/07/2023

De afgelopen weken is de technische staf van onze hoofdcoach Edward Still verder aangevuld om perfect voorbereid aan het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen te kunnen beginnen.

Jimmy Hempte & Joseph Akpala blijven daarin actief als assistent-coaches. Mario Kohnen komt over van Eupen als assistent-trainer. In de Oostkantons was Mario jarenlang actief binnen de technische staf als projectmanager, video-analist en hoofd jeugdopleiding.

Pieter Jacobs maakt de overstap van Beerschot naar het Guldensporenstadion als “Head of Performance”. Met een achtergrond in kinesitherapie en lichamelijke opvoeding zal Pieter als physical coach de brug vormen tussen de sportieve en medische staf.

Glenn Verbauwhede schuift door vanuit de jeugdopleiding en gaat vast aan de slag als keeperstrainer bij het eerste elftal.

Thomas Lambert is onze nieuwe video-analist en komt over van Club Brugge, waar hij actief was als video-analist bij Club NXT.

Op de foto van links naar rechts: Mario Kohnen, Thomas Lambert, Pieter Jacobs, Edward Still, Jimmy Hempte, Joseph Akpala & Glenn Verbauwhede