DIR200126 9273 (1)
DIR200126 9273 (1)

Supporters kozen hun beloning!

KV Kortrijk had naast de compensatieregeling van vorig seizoen beloofd om een extra engagement aan te gaan naar de leden van vorig seizoen. Werkgroep 19 creëerde 2 leuke beloningen voor de leden die hun abonnement ook volgend seizoen verlengen. Afgelopen 10 dagen konden alle MyKVK-leden (abonnees 2020-2021) hun beloning kiezen die ze volgend seizoen mogen verwachten bij het verlengen van hun abonnement.

28/05/2021
MyKVK Keuze – Def
MyKVK Keuze – Def

Supportersfonds wint

De stemming was spannend, maar uiteindelijk koos de meerderheid van onze leden voor het supportersfonds. Dit fonds zou in het leven geroepen worden om zaken te realiseren van en voor onze supporters. Bij elk verlengd abonnement gaat dan 19 euro naar dit fonds. Het idee is dan ook dat dit fonds beheerd wordt door de supporters en dat zij mee beslissen over de realisaties, zoals: permanente DJ op de spelerstunnel (een vraag van publiekslieveling Kristof D’Haene), vuurwerk, animatie op Kouterplein, ledwall op Kouterplein, DJ en muziekinstallatie op Kouterplein,… Kortom, alles om de sfeer in het Guldensporenstadion te bevorderen.

Supporters die niet kiezen voor het supportersfonds kunnen ook vragen om 19 euro op hun eigen paycard te krijgen. Dan gaat er geen 19 euro naar het supportersfonds.

Bij het aankopen van jouw abonnement voor 2021-2022 kan je de keuze maken tussen de twee bovenstaande opties.

De start van de abonnementscampagne wordt binnenkort gecommuniceerd.