WhatsApp Image 2021 12 11 At 5.24.44 PM
WhatsApp Image 2021 12 11 At 5.24.44 PM

Wij doen voort. Wij supporteren positief.

De club benadrukt graag nog eens dat ze blijft inzetten op een veilige voetbalomgeving. Wij supporteren positief.

08/04/2022

Na de incidenten van de vorige thuiswedstrijden, zetten wij bij de club meer dan ooit in op positief supporteren.

Dit project bestaat uit 3 pijlers.

90 min supporteren voor de eigen ploeg

Jouw ploeg. Onze ploeg. Mijn ploeg. KV Kortrijk. Daar gaat het om. Onze kleuren, onze identiteit, ons stadion. We staan vol achter onze ploeg, 90 minuten lang.

Onze fans zijn een ondersteuning voor de spelers. Zij zorgen ervoor dat ze dat tikkeltje meer kunnen opbrengen tijdens een wedstrijd.

Voetbal voor iedereen

Familie, vrienden en respect. Bij KV Kortrijk vinden we het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot voetbal. We willen drempels wegwerken op alle niveaus: financieel, maatschappelijk, sociaal

KV Kortrijk wil ernaar streven dat iedereen zich welkom voelt in het Guldensporenstadion ongeacht afkomst, geloof, geaardheid…

Financiële drempels willen we zo veel als mogelijk weg werken aan de hand van de UitPas, waarbij mensen met een verhoogde tegemoetkoming een abonnement aan een voordeeltarief kunnen kopen.

Jij bepaalt het beeld van onze club

De supporter is het uithangbord van een club. Het bepaalt hoe mensen naar de club kijken, wat ze er over denken. Als club willen we dat dit een positief verhaal wordt.

Bij KVK blijven we daarom inzetten op sensibiliserende communicatie richting de supporters. Zo maken we onder het motto positief supporteren ook duidelijk dat pyrotechnisch materiaal en andere incidenten niet door de beugel kunnen.

Supporter positief mee zondag en koop je tickets hieronder!

Koop je tickets hier!