WAAK KVK 4
WAAK KVK 4

Spelerskern KVK brengt bezoek aan WAAK

Afgelopen week brachten onze spelers een bezoek aan WAAK. Als grootste werkgever van Zuid-West-Vlaanderen, is WAAK sinds jaar en dag trouwe partner van KVK.

29/09/2022

WAAK uit Kuurne is al jaren een trouwe partner van KV Kortrijk. Zo werd met het bedrijf samengewerkt aan de installatie van de nieuwe Sportsbar in de familietribune achter doel.

De voltallige spelerskern van KV Kortrijk bracht dinsdag 27 september een bezoek aan het maatwerkbedrijf met visie. WAAK werkt namelijk vanuit de overtuiging dat elke mens recht heeft op zelfontplooiing en wil kansen scheppen, specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De spelers kregen dinsdag een inkijk in de werkwijze van WAAK en maakten ook tijd voor een meet & greet met de werknemers. Onze spelers leerden de omvang van het bedrijf kennen en mochten ook zelf de handen uit de mouwen steken. Dylan Mbayo was onder de indruk: “De medewerkers van WAAK krijgen van mij eeuwig respect. Het is heel mooi van WAAK dat ze mensen de kans geven om te werken.”

KVK zet zo de langdurige & toekomstgerichte samenwerking met WAAK extra in de kijker.