Selemani
Selemani

Selemani: ‘Ik zoek GEEN clash met mijn club’

Een Waalse voetbalnieuwssite ging er behoorlijk over met de berichtgeving: “Een nieuwe clash tussen Selemani en zijn club?” verwijzend naar de manier waarop de Comorees twee jaar geleden Union verliet. Faïz is ontzet over het artikel. “Het laatste wat ik wil is een clash met KV Kortrijk”, zegt hij.

02/08/2021
Selemani
Selemani

‘IK ZET ME IN VOOR DE CLUB’

Zo gaat dat tegenwoordig met dit soort klik-nieuwssites waarin een bericht van een krantenwebsite klakkeloos wordt overgenomen en met wat scherpe bewoordingen wordt opgeklopt.

Getuigen van het interview van Selemani met de pers na afloop van Antwerp-KV Kortrijk waarin hij het winnende doelpunt scoorde, weten hoe hij antwoordde op de vraag of hij de club zou verlaten. Hij antwoordde letterlijk: “Ik weet niet hoe de zaken ervoor staan, dat laat ik over aan mijn manager. Ik bekommer me uitsluitend om wat er op het veld gebeurt en ik zal me tot de laatste dag inzetten voor mijn club.”

Een journalist vroeg of hij er komend weekend tegen Genk nog zou bij zijn. “Er is interesse voor mij. KV Kortrijk weet dat. Of ik er nog zal bij zijn, weet ik niet. In voetbal gaat het soms snel. Maar als ik er ben, zal ik me volledig geven voor het team.”

Faïz de dag na de match: “Ik ben heel ongelukkig met het artikel alsof ik op een clash met mijn club aanstuur. Ik bekommer me uitsluitend om de club, de spelersgroep en de coach met wie ik een goede band heb. De rest is voor mijn manager en het clubbestuur.”

Luka Elsner reageerde rustig op de vraag van de persmensen over de situatie van Selemani: “Hij maakt deel uit van onze ploeg en hij doet het prima. Ik kan niet klagen over zijn inzet en zijn mentaliteit. Hij is momenteel zeer belangrijk en hij scoort kostbare goals.”