Bring A Kid 1
Bring A Kid 1

Schrijf je in en maak zaterdag kans op een unieke KV Kids-activiteit!

Zaterdag 22 juli om 15u spelen we de Galamatch tegen FC Volendam in het Guldensporenstadion. Voor alle kinderen tot en met 12 jaar hebben we een KV Kids-dorp voorzien.

18/07/2023

Zaterdag 22 juli om 15u staat de Galamatch tegen Eredivisie-club FC Volendam op het programma in het Guldensporenstadion.

Tickets zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kan jouw tickets online bemachtigen via tickets.kvk.be, op het secretariaat of aan de loketten op de middag zelf. Alle info over online ticketverkoop en het op naam zetten van tickets vind je hier. Toegang is gratis voor abonnees. Zij zullen toegang hebben met hun abonnementskaartje.

De deuren gaan zaterdag open om 13u voor iedereen met toegang tot de wedstrijd. Op het Kouterplein is er een heus KV KIDS-dorp voor de kinderen met een panna-kooi, voetbaldarts, een voetbaldoel en zoveel meer.

1 van de kinderen die alle uitdagingen tot een goed einde brengt, maakt kans op een unieke rood-witte voetbalervaring.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de KV KIDS-activiteiten (kinderen tot en met 12 jaar), dan krijg je zaterdag van ons een uniek KV KIDS-kaartje, voor de wedstrijd loten we dan uit alle kaartjes de winnaar van de unieke voetbalervaring. En ook voor de anderen hebben we een verrassing in petto.

De inschrijvingen zijn gesloten. We zien je op het Kouterplein!