D’haene Goal
D’haene Goal

Reserveer hier jouw plaats voor de topper tegen Anderlecht!

Vrijdagavond om 20u45 speelt KV Kortrijk de topper tegen RSC Anderlecht. Door het nieuwe protocol van de Pro League werden alle reeds gereserveerde tickets voor deze topper geannuleerd. Onze leden kunnen vanaf nu hun (nieuwe) ticket reserveren!

21/10/2020
D’haene Goal
D’haene Goal

Reserveren

Heb je jouw ticket(s) voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht al gereserveerd? Dan is dat ticket niet meer geldig! Je moet jouw ticket(s) voor vrijdagavond opnieuw reserveren. Een ticket reserveren kan op dezelfde manier als de vorige keer. Vergeet niet dat enkel jouw nieuwe ticket(s) toegang geeft tot het stadion. Jouw vorig ticket en jouw abonnement zijn niet geldig!

Het stappenplan om een nieuw ticket te reserveren, vind je hieronder.

KVM9743
KVM9743

Praktisch

Om een veilige afstand te behouden, is het aantal plaatsen in het Guldensporenstadion beperkt. Dat betekent dat je niet per se op jouw vaste plaats zal zitten, zoals dit op jouw abonnement staat.

 • Per abonnement kan je één plaats naar keuze reserveren. Met jouw abonnement moet je niet per se in de tribune zitten/staan die op jouw abonnementskaart staat.
 • Binnen jouw bubbel duid je een verantwoordelijke aan. Die verantwoordelijke legt de eigen plaats vast, maar ook die van de rest van de bubbel. Als je bij elkaar wil zitten, stel je iemand aan om de tickets te reserveren.
 • Voorafgaand aan de wedstrijd zal je een ticket doorgestuurd krijgen via mail met de toegewezen plaats (telkens 1 plaats tussen) en naam. Op dat ticket staat jouw plaats dus duidelijk vermeld. Gelieve die plaats ook effectief te respecteren. Loop niet rond en respecteer jouw zitplaats.
 • Een abonnementskaart geeft geen toegang tot het stadion!

Heb je geen mailadres? Kom dan naar het secretariaat. Het secretariaat is woensdag 21/10 niet open. Op donderdag 22/10 en vrijdag 23/10 is het secretariaat open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Daar zal je een E-ticket ontvangen. De openingsuren van het secretariaat vind je hier:

Secretariaat open op donderdag en vrijdag
WhatsApp Image 2020 09 09 At 13.14.52
WhatsApp Image 2020 09 09 At 13.14.52

Hoe reserveer ik mijn ticket?

Om een ticket in het stadion te kunnen reserveren, moet je jou eerst registreren als MyKVK-lid. Leden die dit de vorige keer (voor de wedstrijd tegen RE Moeskroen en Antwerp) reeds gedaan hebben, mogen deze stap overslaan. Wie zich niet registreert, kan geen ticket reserveren. Registreren kan via deze link: https://login.kvk.be/

Dit is het stappenplan om een ticket in het stadion te reserveren:

 1. Meld je aan als MyKVK-lid op de website.
 2. Had je jouw ticket al gereserveerd voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht? Dan is die niet meer geldig. Enkel jouw nieuwe gereserveerde ticket is geldig. Dat nieuwe ticket kan je hier reserveren.
 3. Klik op de rode button “RESERVEER TICKETS” onderaan het stappenplan.
 4. Klik op ‘Koop tickets’ bij de wedstrijd KV Kortrijk – RSC Anderlecht.
 5. Je ziet een plan van het Guldensporenstadion.
 6. Je klikt op de tribune waarin je een ticket wil reserveren. Iemand die een abonnement in tribune 3 heeft, kan een ticket reserveren in tribune 2. Omgekeerd kan uiteraard ook.
 7. Je kiest het aantal tickets. Uiteraard kies je een ticket voor jezelf, maar we raden ook aan om een ticket te reserveren voor de rest van jouw bubbel. Wil je samenzitten met jouw bubbel? Kies dan één verantwoordelijke binnen jouw bubbel aan. Een bubbel bestaat uit maximaal vier personen. Je kan dus ook maximaal vier tickets bestellen. De verantwoordelijke reserveert alle tickets.
 8. Heb je het juiste aantal tickets gekozen? Voeg dan de tickets toe aan het winkelmandje.
 9. Het systeem kiest willekeurige plaatsen uit, jij kan de plaatsen in de tribune dus niet kiezen. Je kan enkel de tribune kiezen waarin je wilt zitten.
 10. Klik op ‘Ga verder’.
 11. Nu moet je jezelf (en de andere leden van de bubbel) registreren. Dat doe je door de naam, voornaam en e-mailadres van elk lid van de bubbel in te vullen.
 12. Linksonderaan voer je het klantnummer in. Dat nummer vind je terug op jouw abonnementskaart. Je voert het nummer in en drukt op ‘Pas toe’. Je doet dit voor elk lid van de bubbel, telkens op dezelfde manier. (Zie links op de foto.)
  Voorbeeld: Je hebt drie tickets, dan voer je drie verschillende klantnummers in en druk je elke keer op ‘Pas toe’.
 13. Als je het klantnummer toegepast hebt, verschijnt een bliksemschicht naast het bedrag (0,00 €) van jouw ticket.
 14. Is dat gelukt? Druk dan rechtsonderaan op ‘Update’.
 15. Druk op ‘Ga verder’.
 16. Druk op ‘Betaal’. Het bedrag bedraagt 0,00 euro.
 17. Je krijgt een handig overzicht van hoeveel tickets je gereserveerd hebt.
 18. Het aantal gereserveerde tickets wordt verstuurd naar jouw mailbox. Dat duurt maximaal 30 minuten.
 19. Je print de (nieuwe) E-tickets af en neemt die tickets vrijdag mee naar de wedstrijd.
 20. Enkel het E-ticket is een geldig toegangsbewijs. Met jouw abonnementskaart geraak je niet binnen.
 21. Je neemt jouw abonnement mee om cashless te betalen in het stadion.
 22. Geniet van de topper tegen Anderlecht!

Tot binnenkort in het Guldensporenstadion!

RESERVEER TICKETS