Mailingsvisual Zonder Tekst
Mailingsvisual Zonder Tekst

Radovanovic is een Kerel!

De beenharde centrale verdediger Aleksandar Radovanovic komt over van de Franse promovendus RC Lens dat uitkomt in de hoogste Franse voetbalklasse. De 1m89 grote Serviër tekent een contract van anderhalf seizoen + één seizoen optie bij onze Kerels.

28/01/2021
Mailingsvisual Radovanovic
Mailingsvisual Radovanovic

Scorende verdediger

Aleksandar speelde tot op 2018 in zijn geboorteland Servië waar hij een vaste waarde was bij subtoppers FK Spartak Subotica en FK Vojvodina. In de zomer van 2018 maakte de 27-jarige verdediger de overstap naar de toenmalige Franse tweedeklasser. Halverwege de competitie kreeg hij te maken met een zware blessure waardoor hij de rest van het seizoen aan de kant bleef.

De centrale verdediger knokte zichzelf terug in de rangen na zijn blessure en mocht uiteindelijk met RC Lens promoveren naar Ligue 1 nadat de ploeg vorig seizoen tweedes eindigde in Ligue 2. Dankzij zijn prestaties werd Aleksandar opgenomen in het beste elftal van Ligue 2 in 2019/2020.

Aleksander maakt de definitieve overstap naar KV Kortrijk en tekende een contract van anderhalf seizoen + één seizoen optie.