Schermafbeelding 2021 05 26 Om 09.51.28
Schermafbeelding 2021 05 26 Om 09.51.28

Project T4: uitgelegd

Afgelopen weken dropten we enkele teasers op onze sociale media omtrent ons project genaamd Project T4. Hieronder komen jullie alles te weten wat dit ambitieus project inhoudt!

 

26/05/2021
Project T4 – 1
Project T4 – 1

Tribune 4 – de familietribune - krijgt drie keer zoveel horecaruimte

De werken onder tribune 4 zijn volop aan de gang. Door de constante stijging van het aantal toeschouwers in de familietribune achter het doel aan de kant van de Meensesteenweg, is een complete ombouw van de horecaruimte een dringende must. Bij de start van het nieuwe seizoen zullen de vele KVK-fans in die tribune er meteen al gebruik van kunnen maken.

“We spelen in op de noden van de supporters die onder de tribune meer ruimte en beleving willen”, zegt COO Jelle Brulez die aanstuurde op de ombouw.

“De laatste vijf seizoenen – het coronajaar uiteraard niet meegeteld – groeide het aantal toeschouwers in onze familietribune van 600 naar 1.750 gemiddeld per wedstrijd. We herbergen er liefst 1210 abonnees. Het resultaat van het succes van gerichte marketingcampagnes zoals de KV Kids, het familie-abonnement en de samplingcampagnes. Deze tribune is de katalysator in de groei van de fanbase van KV Kortrijk en moet ons ook de komende jaren commercieel verder de mogelijkheid geven om te groeien.”

– Foto: Cobras interieurarchitecten

Project T4 – 4
Project T4 – 4

Sportsbar

Jelle heeft plannen voor de benutting van de ruimte. “De horecaruimte wordt uitgebreid van 290 naar 900 m2 waardoor de supporters voor en na de wedstrijd maar vooral ook tijdens de rust veel vlotter aan een drankje zullen geraken. Het wordt een grote ‘sportsbar’ met een centrale bar en twee kleine zij-bars die ook naar buiten toe zullen kunnen bedienen. Waar we ook plannen hebben om een hall of fame te creëren die voor extra beleving zorgt.”

– Foto: Cobras interieurarchitecten

Project T4 – 2
Project T4 – 2

Heuse KV Kids Corner

“Op het eerste verdiep komen twee ruimtes van telkens 200 m2: de ene wordt de KVKids Corner waar vaste animatoren op de kinderen zullen passen, de andere wordt een polyvalente ruimte die kan dienen als afzonderlijke bar of restaurant of als semi-VIP-ruimte.”

Er is meer: “Als de ruimtes alleen maar worden benut voor de wedstrijden, worden die maar 17 keer per seizoen in gebruik genomen. We willen er een goed commercieel product van maken waar ook via partnerships bijeenkomsten worden georganiseerd”, aldus de COO.Zo wordt het nog gezelliger om in tribune 4 te gaan plaatsnemen. “Het is de tribune die qua aantal toeschouwers het snelst groeit”, zegt Jelle. “De maximumbezetting is 2.250 zitplaatsen. We willen in de komende twee jaar naar een bezetting van 95%.”

– Foto: Cobras interieurarchitecten

Visual Lancering Vierkant
Visual Lancering Vierkant

Volg het op de voet

De verbouwingswerken in tribune 4 zal je op de voet kunnen volgen op de website via onderstaande button.

Project T4

MOGELIJK GEMAAKT DOOR