GJL 3902
GJL 3902

Programma KV Kids-club voor KVK-Genk

Op maandag 26 december om 18u15 komt leider Genk op bezoek in het Guldensporenstadion. Ook dan staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

19/12/2022

Maandag, 26 december om 18u15, op Boxing Day, spelen we tegen leider KRC Genk. We verwelkomen dan uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze Kerstmatch.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. De KVK-Kerstmannen komen langs tussen 17u15 & 18u en zij hebben uiteraard geschenkjes bij voor de KV Kids. Al onze KV Kids krijgen ook een een gratis KVK-kerstmuts.

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen en de nieuwe stickers af te halen voor je KV Kids-boekje. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je op het einde van het seizoen van ons nog een verrassing!

Tot maandag!

NODIG UIT!

Wij weten natuurlijk dat het nog leuker is om samen naar de match te komen en de ploeg aan te moedigen. De Kerstmatch is dus het ideale moment om de rood-witte kleuren door te geven aan jouw vrienden!

Daarom kan je als KV KID gratis vrienden (tot en met 12 jaar) uitnodigen (maximum 4) voor de wedstrijd tegen KRC Genk.

Nodig hier uit!