GJL 3902
GJL 3902

Programma KV Kids-club voor KVK-Cercle

Op zaterdag 29 oktober om 18u15 komt Cercle Brugge op bezoek in het Guldensporenstadion. Ook dan staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

28/10/2022

Morgen, zaterdag 29 oktober om 18u15 spelen we tegen Cercle Brugge. We verwelkomen dan uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor de LAGO Home Game.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. Win leuke prijzen met LAGO-mascotte Kick en kom al in de sfeer voor Halloween. Je kan je namelijk in Halloween-thema laten schminken zaterdag.

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je op het einde van het seizoen van ons nog een verrassing!

Tot morgen!

NODIG UIT!

En door onze partner LAGO kan ieder lid van de KV Kidsclub ook gratis een extra vriendje of vriendinnetje uitnodigen (tot en met 16 jaar) om mee te nemen naar de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Stappenplan:

  1. Log in met jouw MyKVK account in onze ticketshop via onderstaande knop.
  2. Klik op de match KV Kortrijk – Cercle Brugge en kies een plaatsje in het stadion.
  3. Vul de gegevens in van het vriendje dat je uitnodigt om het ticket toe te wijzen op zijn of haar naam. Alle info over tickets op naam zetten, vind je hier.
  4. Selecteer vervolgens ‘Kind – 16
  5. Het e-ticket voor jouw genodigde zal binnen enkele seconden in jouw mailbox terechtkomen.
Nodig hier uit!