KV Kids KVKKVM
KV Kids KVKKVM

Programma KV Kids-club voor De Derby

Op zaterdag 15 oktober om 16u spelen we De Derby. Dan komen de buren uit Zulte op bezoek. Ook dan staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

08/10/2022

Waren jullie er al bij in de vorige thuiswedstrijden? Zagen jullie hoe onze Kerels leider Antwerp versloegen? Het nieuwe seizoen is nu echt begonnen, en dat doen we uiteraard graag samen met jullie, onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar.

Zaterdag 15 oktober om 16u spelen we De Derby. Dan komen de buren uit Zulte op bezoek. We verwelkomen jullie dan uiteraard graag opnieuw in onze KV Kids-club in de familietribune.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. Maak je eigen KVK-tekening en er zijn nieuwe stickers voor in jouw magazine. Je kan dan ook jouw KVK-poster van de ploegfoto winnen met verschillende KVK-spelletjes: kicker-tafel & sjoelbak!

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je op het einde van het seizoen van ons nog een verrassing!

BV2B9063
BV2B9063

Exclusiefvoor MyKVK leden

Content van onze club, die alleen abonnees en/of leden van de club, kunnen zien.