SPK 0029
SPK 0029

Programma KV Kids-club tegen STVV

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat is uiteraard ook het geval voor onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar. Ook komend weekend staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

03/08/2022

Waren jullie er al bij in de vorige thuiswedstrijd tegen OHL? Hebben jullie het nieuwe KV Kids-magazine al? En verzamelden jullie de eerste stickers? Het nieuwe seizoen is begonnen, en dat doen we uiteraard graag samen met jullie, onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar.

We verwelkomen jullie opnieuw in onze KV Kids-club in de familietribune komende zaterdag voor de wedstrijd tegen STVV om 18u15.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. We voorzien reuze-snoepbrochetten, er zijn nieuwe stickers voor in jouw magazine en je kan de Kids-club mee versieren met jouw Kereltjes-tekening (die vind je via de onderstaande knop).

Download hier jouw tekening!

NODIG 2 VRIENDJES UIT

En het wordt natuurlijk nog leuker als je enkele vrienden kan meenemen naar de wedstrijd. Als KV Kid geven we je de kans om gratis 2 vrienden (tot en met 12 jaar) uit te nodigen voor de wedstrijd van zaterdag. Zo kunnen ze samen met jou naar de wedstrijd komen.

Stappenplan:

  1. Log in met jouw MyKVK account in onze ticketshop via onderstaande knop.
  2. Klik op de match KV Kortrijk – STVV en kies een plaatsje in het stadion.
  3. Vul jouw klantnummer (zie abonnement) of e-mailadres in om het ticket toe te wijzen op jouw naam.
  4. Selecteer vervolgens ‘Kind – 12’ en vul de code ‘COMEBACKKID‘ in. Dit herhaal je voor jouw tweede vriendje/vriendinnetje.
  5. Het e-ticket zal binnen enkele seconden in jouw mailbox terechtkomen.
Reserveer hier je gratis plaatsjes!

Tot zaterdag in de KV Kids-club.

Komaan Veekaa!

Nog geen KV Kid?

Ben je nog geen abonnee en dus KV Kid? Geen paniek! Je kan nog steeds abonnee worden.

Kinderen tot en met 12 jaar (geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010) met een abonnement in de familietribune (89 euro) zullen automatisch lid worden van de KV Kidsclub dit seizoen!

En neem je een abonnement in de familietribune? Dan kan je gratis meekomen naar de wedstrijden met mama of papa door het familievoordeel! 1 betalende volwassene en 1 gratis kind is een voordeel van 89 euro!

Koop hier jullie abonnement!