SPK 0029
SPK 0029

Programma KV Kids-club tegen Standard

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat is uiteraard ook het geval voor onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar. Ook komend weekend staat er in de KV Kids-club in de familietribune weer van alles op het programma.

25/08/2022

Waren jullie er al bij in de vorige thuiswedstrijden? Hebben jullie het nieuwe KV Kids-magazine al? En verzamelden jullie de eerste stickers? Het nieuwe seizoen is begonnen, en dat doen we uiteraard graag samen met jullie, onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar.

We verwelkomen jullie opnieuw in onze KV Kids-club in de familietribune komende zondag voor de wedstrijd tegen Standard om 16u.

Want dan is er weer van alles te beleven in de KV Kids-club. We voorzien een gratis Luikse wafel, nieuwe KVK-spelletjes en er zijn nieuwe stickers voor in jouw magazine.

Tot zondag in de KV Kids-club.

Komaan Veekaa!

Nog geen KV Kid?

Ben je nog geen abonnee en dus KV Kid? Geen paniek! Je kan nog steeds abonnee worden.

Kinderen tot en met 12 jaar (geldig voor kinderen geboren vanaf 1/01/2010) met een abonnement in de familietribune (89 euro) zullen automatisch lid worden van de KV Kidsclub dit seizoen!

En neem je een abonnement in de familietribune? Dan kan je gratis meekomen naar de wedstrijden met mama of papa door het familievoordeel! 1 betalende volwassene en 1 gratis kind is een voordeel van 89 euro!

Koop hier jullie abonnement!