MBC9063
MBC9063

Pre-order Shirts 2021-2022

Het seizoen loopt nu enkele speeldagen en daarbij horen traditioneel ook nieuwe shirts. Deze zijn dan ook vanaf nu te koop in de fan- en webshop. Als MyKVK-lid krijg je zelfs de mogelijkheid om deze shirts in huis te halen met korting!

20/08/2021

Home Shirt 2021-2022

Ons home shirt vertelt wie wij zijn, waar wij voor staan. Het home shirt is rood, zoals het uiteraard altijd moet zijn. Rood staat voor vuur, passie, liefde en het verlangen om terug te keren naar het Guldensporenstadion. Ons thuisshirt voor dit seizoen. Met trots gedragen door onze spelers, gekozen door onze supporters. Als MyKVK-lid krijg je dan ook als eerste de mogelijkheid om dit unieke shirt in huis te halen.

Pre-order nu en krijg als MyKVK-lid 10% korting*

Pre-order het shirt

Third Shirt 2021-2022

In dit shirt heeft Elise Vandeplancke de geschiedenis van het voetbal in Kortrijk neergezet. Al 120 jaar wordt er in onze mooie stad gevoetbald. “Ik heb bekende namen weergegeven,” zegt ze. “Djamel Zidane en Bo Braem onder meer. Ik verwijs ook naar Reds Army, de bekende leuze van onze Kerels, naar de beker van toen de club kampioen speelde in tweede. Ik heb trouwens niet enkel het Guldensporenstadion getekend maar ook een beeld van de staanplaatsen in het stadion van de Stade vroeger.”

Pre-order nu en krijg als MyKVK-lid 10% korting*

Pre-order het shirt

* krijg 10% korting door in het winkelmandje je klantnummer in te voeren. Deze vind je linksonder op de voorkant van je abonnement.

(deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen/acties)