STRU KVK 59
STRU KVK 59

Persmoment 15/10

In aanloop van de negende competitiewedstrijd tegen KV Mechelen van zaterdagavond om 18u30 sprak coach Yves Vanderhaeghe de aanwezige pers toe.

16/10/2020
DSC 0332
DSC 0332

Interlandbreak

Afgelopen weekend was er geen competitievoetbal door de interlandbreak. Al zaten de Kerels niet stil. “We hebben twee oefenwedstrijden gespeeld. De bedoeling was om enkele spelers extra matchritme te laten opdoen. Zij hadden dat echt nodig. Dat was het positieve. Alle spelers zijn ook aanwezig en fit, alsook de spelers die terugkeren uit interlandverplichtingen. Dat stemt mij gelukkig”, aldus coach Yves Vanderhaeghe.

KVM KVK 1
KVM KVK 1

Wedstrijd tegen KV Mechelen

Zaterdagavond trekt KVK naar KV Mechelen voor competitiewedstrijd nummer negen. KV Mechelen staat momenteel op plaats veertien. “De wedstrijd tegen KV Mechelen komt er heel snel aan, nog twee dagen. We weten dat zij punten nodig hebben. We kunnen die wedstrijd vergelijken met de wedstrijd tegen STVV. Als we niet verliezen, doen we een goede zaak. Al willen we heel graag de drie punten mee naar huis nemen. Dat is al een tijdje geleden. We hebben alleszins veel ambitie om beter te doen dan de wedstrijd op Stayen”, besluit onze hoofdcoach.