Yves
Yves

Persmoment 10/09

In aanloop naar de vijfde competitiewedstrijd tegen Moeskroen van zondagavond om 20u45 sprak coach Yves Vanderhaeghe de aanwezige pers toe.

11/09/2020

Coach Yves Vanderhaeghe blikt nog even terug op de afgelopen week. “We hebben net een interlandbreak achter de rug. Vorige week vrijdag speelden we een oefenwedstrijd tegen een ploeg met spelers zonder contract. De bedoeling was om de spelers die uit blessure kwamen speelminuten te gunnen. Het was een heel sportieve wedstrijd. We speelden een goede wedstrijd op vlak van tempo en niveau.”

Yves Vanderhaeghe ziet ook dat veel spelers terug uit blessure komen. “Die spelers trainden ook deze week altijd mee. Dit gaat over Hines-Ike, Lepoint, Moffi, De Sart, Jonckheere en Stojanovic. Het enige minpuntje is dat Hannes Van Der Bruggen een trap op zijn enkel kreeg. Woensdag moest hij de training dan ook staken. Hij is twijfelachtig, maar waarschijnlijk zal hij de wedstrijd van zondag wel halen.”

Zondag speelt KVK voor de eerste keer dit seizoen met supporters in het stadion. Vanderhaeghe zegt dan ook dat de spelers nog meer geconcentreerd zullen zijn. “Ik heb nu meer keuzes als trainer. We hebben 6 op 6 op verplaatsing. Onze supporters zijn er ook opnieuw bij. Dat geeft ons een extra boost om thuis te winnen. Het is namelijk al een tijdje geleden”, besluit de coach.