GJL 7793
GJL 7793

"Ons team zal er absoluut honderd procent voor gaan"

KV Kortrijk staat voor drie wedstrijden tegen grote namen: zaterdag reist de groep naar Union, een week later naar Club Brugge waarna het Standard ontvangt. “In een seizoen moet je ze toch allemaal twee keer ontmoeten”, zegt coach Karim Belhocine. “Deze week concentreren we ons op Union, waarvan we de sterkte kennen.”

11/08/2022

Karim Belhocine zag op tv niet enkel de wedstrijd van Union op Glasgow, vooral ook de thuismatch van de Brusselaars tegen de Rangers. “Daar waren ze zoals je ze kunt verwachten in alle thuismatchen tijdens de competitie”, aldus de coach. “Het is net als vorig seizoen een sterke ploeg die ook in deze competitie weer hoge ogen zal gooien. Maar elke match moet gespeeld worden en ons team zal er absoluut honderd procent voor gaan.”

Nayel Mehssatou was een paar dagen ziek maar trainde donderdag weer mee. Kevin Vandendriessche bouwt de conditie weer op na zijn periode van inactiviteit en behoort uiteraard tot de selectie. Hij viel afgelopen zaterdag een half uur in.

Omwille van de hitte traint de groep vroeger dan normaal, zodat er ook al voor de middag kan worden afgesloten. “We zorgen tijdens de training en erna constant voor de nodige hydratatie en voor de nodige supplementen om zonder problemen met de hitte te kunnen omgaan”, zegt Karim Belhocine.