Novy 2027 Ruw 2
Novy 2027 Ruw 2

Novy verlengt en wordt 50 jaar partner van KVK

Net voor de eerste thuiswedstrijd van KV Kortrijk in de cruciale Relegation Play-offs, kunnen KVK & Novy aankondigen dat het shirtpartnership verlengd wordt. Volgend seizoen gaat Novy zo zijn 50ste seizoen (!) in als partner van KVK.

12/04/2024

Kort na de fusie tussen Kortrijk Sport & Stade Kortrijk prijkte bij de start van het seizoen 1974-1975 Novy al voor de eerste keer op de borst van Kerels als Boudewijn Braem, Freddy Seys & Michel Timmerman.

De Belgische specialist én marktleider in dampkappen & kookplaten uit Kuurne vormt zo een rode draad doorheen onze rood-witte geschiedenis en doet daar nu nog eens 3 seizoenen bij.

“Al jaar en dag kunnen we rekenen op Novy als fiere shirtsponsor van de Kerels. We zijn trots een rasecht Kortrijks bedrijf in ons midden te hebben die net als wij service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Om eerlijk te zijn kan ik me geen KVK-shirt inbeelden zonder Novy op de schouders,” is Pieter Vandoolaeghe, partnership manager bij KV Kortrijk, verheugd.

Novy verlengt zijn contract dus al voor het einde van de Play-offs, een sterk engagement en een extra teken van steun en vertrouwen richting de club, spelers & fans.

“Al 50 jaar is Novy een topduo met KVK, en we zijn nog lang niet klaar! Met de hernieuwing van ons sponsorcontract gooien we nog meer support achter de club en de fans. Samen gaan we voor nog meer succes, verbonden door onze liefde voor het spel en de onmisbare steun aan elkaar. Op naar de volgende overwinningen, samen met KVK en haar supporters!”, aldus Francis Gistelinck, CEO van Novy.

KVK & Novy zullen de komende seizoenen ook verder inzetten op verschillende marketinginitiatieven met innovatie en samenwerking als centrale thema’s, zo was Novy dit seizoen bijvoorbeeld nauw betrokken bij het “Let Him Cook”-project met KVK & Unibet.

“Het lot bepaalde dat we elkaar ooit gevonden hebben in Kortrijk. Dat we 50 jaar later mogen aankondigen dat ons partnership verlengd wordt met opnieuw 3 seizoenen is geen toeval. We zijn dan ook ongelofelijk trots dat we een wereldwijde marktleider als Novy tot onze trouwe partners mogen rekenen. We gaan – mede dankzij Novy – de toekomst met veel vertrouwen tegemoet,” bevestigt ook Jelle Brulez, COO van KV Kortrijk.

Samen voor nog eens 50 jaar!
Komaan Novy!
Komaan Veekaa!