IMG 0028 (1)
IMG 0028 (1)

Novabil en Vancia Car Lease voorzien Kerels van stijlvolle Volvo’s

Het inmiddels vertrouwde beeld van KVK-spelers in Mercedes A-Klasses is voltooid verleden tijd. De Kortrijkse voetbalclub sloot een nieuwe overeenkomst met Volvo-concessiehouder Novabil en leasemaatschappij Vancia Car Lease. Zo komt het dat Kristof D’Haene en zijn ploegmaats zich minstens de komende drie voetbalseizoenen in stijlvolle Volvo’s zullen verplaatsen.

27/08/2020
IMG 0028 (1)
IMG 0028 (1)

STIJLVOL MAAR TOCH SPORTIEF

“Temidden de lockdown vernamen we onverwachts dat we op zoek moesten naar een nieuwe partner voor ons wagenpark. Gelukkig zitten er nogal wat sterke consessies van verschillende merken in ons netwerk. We hebben snel de gesprekken opgestart met verschillende potentiële partners en zijn bijzonder tevreden dat we uiteindelijk met Novabil een overeenkomst konden vinden.” Aan het woord is Karel-Jan Vercruysse, commercieel manager B2B bij de Veekaa

Wim Soenens van Novabil springt hem bij: “De banden tussen Novabil en KV Kortrijk waren al langer sterk. Bij Novabil werken heel wat echte KVK-supporters, onze zaakvoerder Mike Byttebier op kop. Het is voor ons dan ook een groot plezier dat we dit contract konden binnenhalen en de spelers, stafleden en medewerkers van KVK van onze wagens kunnen voorzien.”

De spelers worden uitgerust met een XC40, voor stafleden en medewerkers staan er V60’s klaar. Linksachter Kristof D’Haene is alvast in de wolken: “De XC40 is een mooie wagen, stijlvol maar toch sportief. Bovendien voldoende ruim, dat is ook nodig want sinds de geboorte van mijn zoon Jerome merken we dat elke verplaatsing met het gezin een kleine verhuis is. De XC40 biedt al de ruimte en het comfort dat we nodig hebben. Super!”

Ook Guy Hannosette van Vancia Car Lease werd in de deal betrokken: “Door de leaseconstructie die we hebben uitgewerkt samen met Novabil en KVK, zorgen we ervoor dat alle partijen optimaal ontzorgd worden en dat de oplossing bovendien ook financieel en fiscaal optimaal is voor KVK. Deze samenwerking zorgt er ook voor dat wij de komende drie jaar actiever betrokken worden in het zakelijke netwerk van KV Kortrijk: iets waar we bijzonder veel van verwachten!”

IMG 0020
IMG 0020

BREDE GLIMLACH

Het wagenpark van KV Kortrijk bestaat uit een 25-tal wagens, de eerste spelers die hun gloednieuwe bolide kwamen ophalen, trokken alvast met een brede lach op hun gezicht de straat op. Of het surplus aan comfort in de wagen zich ook vertaalt naar goede resultaten op de groene mat, zal de toekomst ongetwijfeld uitwijzen.