Reynolds 29
Reynolds 29

KVK huurt Reynolds van AS Roma

KV Kortrijk kwam tot een akkoord met de Italiaanse Serie A-club AS Roma over de huur met onmiddellijke ingang van de 20-jarige Bryan Reynolds. De Amerikaanse rechtervleugelverdediger voetbalde er onder de leiding van José Mourinho.

23/01/2022

AMERIKAAN. ROMEIN. KEREL.

Bryan Reynolds speelde op zijn 18e en 19e het complete seizoen 2020 voor FC Dallas in de Amerikaanse MLS. Op 1 februari 2021 werd hij gehuurd door AS Roma en werd meteen nog in vijf wedstrijden van de Serie A opgesteld. Einde seizoen haalden de Romeinen hem definitief binnen met een contract tot 2025.

De club leent Reynolds uit aan KVK tot het einde van het seizoen. Hij zal met het rugnummer 2 spelen.

DALLAS. TEXAS. USA.

Dit seizoen zat Bryan veelal in de selectie van José Mourinho maar verzamelde nog niet veel speelminuten. AS Roma staat momenteel 7de in de Serie A.

Bryan is geboren in Fort Worth, kreeg zijn opleiding in de Dallas Academy, werd op zijn 17e een seizoen uitgeleend aan North Texas Soccer Club en werd dan meteen een vaste waarde bij FC Dallas.

De jonge Amerikaanse rechtervleugelverdediger speelde in alle nationale jeugdploegen van de VS en in 2021 ook al twee keer in het nationale A-team.

KV Kortrijk heet Bryan van harte welkom in de Kortrijkse familieclub waar hij zich verder kan ontwikkelen als jonge profvoetballer.