Mehssatou
Mehssatou

Mehssatou van RSCA naar KVK

KVK verwelkomt Nayel Mehssatou, een 19-jarige belofte van Sporting Anderlecht. Mehssatou speelde vier wedstrijden voor de nationale U18 van Wesley Sonck en tekent bij KV Kortrijk voor 3,5 seizoenen.

21/01/2022

BELG. Rechtsachter. KEREL

Nayel Mehssatou speelde al van zijn prille jeugd bij RSC Anderlecht, waar hij behoorde tot de talentrijke lichting van 2002 samen met onder anderen Doku, El Hadj, Sardella en Kana. In 2018 kreeg hij een profcontract bij paars-wit en werkte toen ook onder Karim Belhocine.

Zijn contract liep af in juni 2022, maar KVK bekwam een onmiddellijke overgang. Begin volgende week traint hij al mee met onze spelersgroep.

Nayel is een rechtsachter die dit seizoen in de voorbereidingsmatchen diverse keren in het elftal van Vincent Kompany stond, maar nog niet in de basis tijdens de competitie. Hij bezit zowel de Belgische als de Chileense nationaliteit en speelde ook al wedstrijden bij de nationale jeugdteams van België.

Toen hij op zijn 17 een profcontract kreeg, liet Jean Kindermans, directeur opleidingen bij Anderlecht, optekenen: “Nayel is polyvalent en technisch sterk. Hij is een toonbeeld van mentaliteit en werkethiek.

Bij KVK tekende hij zopas een contract voor drie en een half jaar. Hij krijgt er het rugnummer 25.