KORxMWS 1920x1080 Eng
KORxMWS 1920×1080 Eng

Bied op een matchworn shirt tijdens KVK-RSCA

Bied hier op het wedstrijdgedragen wedstrijdshirt van één van onze Kerels tijdens KVK-RSCA. 

17/09/2023

Altijd al een wedstrijdgedragen shirt van één van onze Kerels willen bemachtigen? Samen met MatchWornShirt maken we dit mogelijk.

MatchWornShirt organiseert veilingen van wedstrijdgedragen shirts en andere unieke voetbal-items. Het platform kent u al van bijvoorbeeld de jaarlijkse Kerstactie van de Pro League ten voordele van Younited Belgium.

“We zijn blij om de fijne relatie met KV Kortrijk die we al hadden vanuit de Younited Belgium Kerstactie nu te formaliseren en intensiveren middels dit officiële partnership, waarbij we de KVK-fans nu op een structurele manier dichterbij hun helden op het veld gaan brengen middels wedstrijdgedragen shirts en andere unieke items,” aldus Tijmen Zonderwijk, Founder van MatchWornShirt.

In de loop van het seizoen zullen er verschillende veilingen georganiseerd worden. Tijdens de wedstrijd KV Kortrijk – RSC Anderlecht zal er voor de eerste keer kunnen geboden worden op de wedstrijdgedragen shirts van onze spelers. Dit kan vanaf de aftrap van de wedstrijd tot en met zondagmiddag via onderstaande link.

“We zijn blij dat we deze leuke samenwerking met MatchWornShirt kunnen opzetten. Zij bouwden de afgelopen seizoenen al expertise over de hele wereld. Nu krijgen ook onze fans de kans om unieke KVK-items in huis te halen.”, aldus Falko De Backer, B2B Sales & Marketing Manager KV Kortrijk.

En om het partnership extra in de kijker te zetten, krijgt de persoon die het hoogste bod uitbrengt op een wedstrijdgedragen shirt van de wedstrijd KV Kortrijk – RSC Anderlecht ook 2 VIP-tickets voor KVK-Cercle Brugge (29/09 – 20:45) bovenop zijn shirt!

Een warm welkom aan MatchWornShirt!

Bieden kan hier!