IMG 0011
IMG 0011

Maak kennis met onze nieuwe assistent-teammanager

Ewoud Laleeuw is de nieuwe assistent-teammanager van KV Kortrijk. Hij vervangt de voormalige materiaalman Kurt Desmedt, die vertrok na de laatste competitiewedstrijd tegen KV Mechelen.

02/06/2021
IMG 0011
IMG 0011

Welkom, Ewoud!

Ewoud Laleeuw is 24 jaar en afkomstig uit Poperinge. Hij heeft ‘eventmanagement’ gestudeerd. Sinds 1 juni is Ewoud aan de slag bij KVK als assistent-teammanager. “Mijn taak binnen de club is om de huidige teammanager Claude Gezelle te assisteren. Ik zorg ervoor dat alles in orde is voor de A-kern, zodat zij enkel moeten schitteren op het veld.”

Tijdens de laatste drie wedstrijddagen was Ewoud ook al aanwezig. Hij kreeg toen de nodige tips en tricks van de voormalige materiaalman Kurt, zodat hij kon kennismaken met het reilen en zeilen binnen KVK. “Ik wilde de vibe in en rond het Guldensporenstadion leren kennen. Vanaf de eerste dag werd ik supergoed ontvangen. Ik merkte meteen dat ik hier banden kan smeden met de staf en spelersgroep. Kristof D’Haene en Timothy Derijck hebben me heel hartelijk ontvangen.”

Ondanks zijn jonge leeftijd wil hij tonen dat hij een meerwaarde kan betekenen voor KV Kortrijk. “Ik wil me 100% bewijzen en heb veel goesting om te beginnen aan mijn nieuwe uitdaging binnen deze prachtige familieclub.”

Welkom en heel veel succes, Ewoud!