Schermafbeelding 2020 06 26 Om 11.42.21
Schermafbeelding 2020-06-26 om 11.42.21

Lid in beeld

Gedurende de abonnementencampagne pikt KV Kortrijk er dagelijks verschillende leden uit die hun abonnement verlengden. Vandaag hadden we een gesprek met Lowie Cuvelier.

26/06/2020

Lowie Cuvelier

Hoelang al abonnee?

Het zal nu mijn vijfde jaar zijn. En sindsdien nog geen seconde spijt van. Mijn hart ligt bij de club.

Met wie kom je altijd?

Met vrienden die ik ook hier heb leren kennen in het stadion. Voor mij is het dus altijd wat meer dan enkel voetbal, het is ook samenzijn met vrienden die je in het Guldensporenstadion hebt leren kennen.

Welke formule gekozen en waarom? (meer dan ooit of compensatie)

Ik heb gekozen voor de “Meer Dan Ooit!”- formule. We leven nog steeds wat in tijden van crisis, en in die tijden is het mijn manier om de club toch wat te steunen. Nu we toch niet naar de wedstrijden kunnen komen is dit mijn manier om de club toch wat te steunen.

Mocht het vast staan dat KVK enkele matchen zonder publiek speelt, zou je nog steeds een abo gekocht hebben?

Tuurlijk, ik zou natuurlijk veel liever hebben dat we gewoon komen kijken en dat ik mijn vrienden terugzie. Maar het feit dat we enkele matchen zouden missen houd me zeker niet tegen om een abo te kopen.

Wat vind je van MyKVK?

Heel en goed en mooi uitgedacht. Ik vond dat we bij KVK al heel dicht bij de club stonden in vergelijking met andere clubs binnen de Pro League en als je dan ziet hoe het bestuur naar ons luistert en nog meer betrokkenheid geeft, kunnen we dat enkel maar toejuichen en dankbaar zijn.

Wat zijn jouw sportieve ambities voor de club?

We zitten nu toch al 11 jaar in 1ste klasse. Dat mag dan toch al eens iets meer zijn en een keer iets in de prijzenkast zou mooi zijn. Zodat de buren van Waregem ons daar niet meer kunnen op pakken. Misschien eens Europees of een beker in de kast zou wel mooi zijn.