Schermafbeelding 2020 06 30 Om 13.53.23
Schermafbeelding 2020-06-30 om 13.53.23

Lid in beeld

Gedurende de abonnementencampagne pikt KV Kortrijk er dagelijks verschillende leden uit die hun abonnement verlengden. Vandaag hadden we een gesprek met Tony Vangheluwe. Dit keer een speciaal interview!

30/06/2020

Vereeuwigd op abonnementskaart

Dat Tony al meer dan 40 jaar lid is van onze club, dat kan hij bevestigen gezien hij afgebeeld staat op een foto die op het abonnementskaartje staat bij een “Meer Dan Ooit!”-formule.

  • Hoelang al abonnee?

Op de foto kwam ik mijn eerste matchen kijken in het Guldensporenstadion. Dus ben ik nu al abonnee voor een tijd van 40 jaar. Van in de tijd met de fusie.

  • Met wie kom je altijd?

Vroeger nam mijn pa me altijd mee naar de Veekaa, het was een familieuitstap bij ons thuis. En nu neem ik mijn dochter en mijn schoonzoon mee. De cirkel is dus zowaar rond.

  • Welke formule gekozen en waarom? (meer dan ooit of compensatie)

Als steun naar de club toe en in de hoop dat we mogen komen heb ik de “Meer Dan Ooit!”-formule genomen. We komen al zo lang, dan steunen we graag de ploeg van ons hart!

  • Mocht het vast staan dat KVK enkele matchen zonder publiek speelt, zou je nog steeds een abo gekocht hebben?

Ja dat denk ik wel. Opnieuw, om mijn steun te betuigen naar de club toe.

  • Wat vind je van MyKVK?

Een zeer mooi en goed initiatief. Al zal het nog een beetje afwachten zijn wat het allemaal precies zal inhouden natuurlijk.

  • Wat zijn jouw sportieve ambities voor de club?

Vorig jaar was het wat minder, al was het wel al aan de betere kant tegen het einde van het seizoen. Voor volgend seizoen hangt het af van de formule waarin de competitie zal zijn, maar ik hoop wel terug die top 6 binnen te komen.

Steunkvk Voorstel 12
steunkvk-Voorstel 12

1979-1980

Rangschikking in dat seizoen: 2e plaats, promotie naar Eerste klasse via de eindronde

Tweede Klasse

In seizoen 1979-1980 eindigde KV Kortrijk op de tweede plaats in Tweede Klasse. De Kerels wonnen tijdens hun eindronde al hun wedstrijden op weg naar Eerste Klasse. Deze foto werd genomen tijdens de titelmatch in de eindronde, op het veld van RC Jet de Bruxelles.

Rechts in beeld, voor de vaste boarding kan je Tony, vol spanning en ongeloof, terugvinden tijdens de titelwedstrijd.