Schermafbeelding 2020 06 26 Om 16.13.30
Schermafbeelding 2020-06-26 om 16.13.30

Lid in beeld

Gedurende de abonnementencampagne pikt KV Kortrijk er dagelijks verschillende leden uit die hun abonnement verlengden. Vandaag hadden we een gesprek met Jonas Lesage.

26/06/2020

Jonas Lesage

Hoelang al abonnee?

Ik ben al abonnee vanaf het seizoen dat KV Kortrijk in eerste klasse speelde. Maar het jaar daarvoor in 2de klasse ben ik al enkele matchen komen kijken en is de liefde eigenlijk gegroeid. Dus nu waarschijnlijk een jaar of 12.

Met wie zak je altijd af naar het Guldensporenstadion?

Met al mijn kameraden van Heule. We noemen onszelf ‘voetbal en pullen’. Een toffe bende die achter KVK staat.

Welke formule gekozen en waarom? (meer dan ooit of compensatie)

Ik heb voor de “Meer Dan Ooit!”-formule gekozen. Voor de eerste plaats die voorrang, we kijken allemaal enorm uit naar de eerste wedstrijd en daar wouden we dus zeker bij zijn. Dus daarom hebben we voornamelijk die formule gekozen. Het steunen van de club in deze omstandigheden versterkte alleen maar mijn keuze.

Mocht het vast staan dat KVK enkele matchen zonder publiek speelt, zou je nog steeds een abo gekocht hebben?

Zeker weten, zonder twijfel. De Veekaa is altijd leuk om te komen kijken. Tegen de eerste of de laatste, het is hier altijd spannend. De matchen in Kortrijk worden pas beslist op het terrein. Het is ook onze ‘Boys Night Out’, wat de max is. Dit alles maakt dat we enorm veel liefde hebben voor de club waardoor we bereid zijn elk jaar een abonnement te kopen en altijd zonder compensatie.

Wat zijn jouw sportieve ambities voor de club?

Een realistische ambitie is toch weer die linkerkolom binnenkomen. En play-off 1 nogmaals binnensluipen zou zeker top zijn. Al is dat misschien zeer ambitieus. En voor onszelf geen enkele thuismatch missen hé.