SPK 0052
SPK 0052

LAGO nodigt jullie uit tegen KAA Gent

Samen met onze partner LAGO zorgen we ervoor dat ieder lid van de KV Kidsclub een vriendje of vriendinnetje mag uitnodigen voor de LAGO HOME GAME tegen KAA Gent (16u) op 26 december.

24/12/2023

JONGSTE FANS

Kerstvoetbal! Het ideale moment voor een voetbalmatch met het gezin. Op tijd de sjaal aan. Naar het stadion. Een wedstrijd in een topsfeer. De hamburger achteraf.

We verwelkomen uiteraard graag opnieuw onze KV Kids, onze abonnees tot en met 12 jaar, in onze KV Kids-club in de familietribune voor deze match!

Maak je eigen KVK-kerstbal in onze KV Kids-club!

Vergeet ook zeker je KV KIDS-kaartje niet te laten knippen. Was je op elke wedstrijd aanwezig, dan krijg je van ons een exclusieve verrassing.

En door onze partner LAGO kan ieder lid van de KV Kidsclub gratis een extra vriendje of vriendinnetje uitnodigen (tot en met 12 jaar) om mee te nemen naar de wedstrijd tegen KAA Gent op dinsdag 26 december om 16u.

HOE NODIG IK IEMAND UIT?

Stappenplan:

  1. Log in met jouw MyKVK account in onze ticketshop via onderstaande knop.
  2. Klik op de match KV Kortrijk – KAA Gent en kies een plaatsje in de staan- of familietribune.
  3. Vul de gegevens in van het vriendje dat je uitnodigt om het ticket toe te wijzen op zijn of haar naam. Alle info over tickets op naam zetten, vind je hier.
  4. Selecteer vervolgens ‘Kind – 12‘ en vul rechtsonder de vouchercode in, die je ontving via mail!
  5. Het gratis e-ticket voor jouw genodigde zal binnen enkele seconden in jouw mailbox terechtkomen.
Nodig hier uit!

Maak er dus een echt feest van tijdens het Kerstvoetbal!