DSC 0546
DSC 0546

KVK vreest sneeuw in Eupen niet

De weermensen zijn niet zo optimistisch over het weer komende zaterdagavond in Eupen en omstreken. Daar verwachten ze minstens 20 centimeter sneeuw.

25/11/2021
DSC 0546
DSC 0546

Karim Belhocine maakt er zich niet druk over: “Het veld zal wel geruimd zijn. We moeten in alle weersomstandigheden klaar zijn”, zegt hij.

Het ging de voorbije weken niet zo goed met de Oostkantonners. Ze haalden maar 1 op 15 en zakten weg van de bovenste posities in de ranglijst.

“Ze stonden lang eerste maar zeg me niet dat dit een goed moment is om naar Eupen te gaan”, reageert onze coach. “Het is nooit een goed moment. Je moet alleen met je eigen ploeg bezig zijn.”

Die 1 op 15 moet je trouwens met een korrel zout nemen. Daarbij zaten drie verplaatsingen naar Standard, Charleroi en Gent. In eigen huis werd maar met 2-3 verloren van het oninneembare Union en werd 1-1 gespeeld tegen Zulte Waregem. De laatste thuiszege is dan ook geleden van 1 oktober toen Eupen met 3-2 won van Genk.

KVC 7893 (1)
KVC 7893 (1)

Zonder Sainsbury

Osabutey revalideert verder, Hermann sloot de voorbije dagen voorzichtig aan op training. Alle overige spelers zijn inzetbaar. Ook Badamosi die terug is van de Emiraten waar hij enkele dagen werd opgehouden nadat hij er met de nationale ploeg van Gambia verbleef.

KVK moet het wel doen zonder Trent Sainsbury die op Anderlecht zijn vijfde gele kaart opliep