OV KORT KV Kortrijk SV Zulte Waregem 20191019 0046
OV KORT KV Kortrijk SV Zulte Waregem 20191019 0046

KVK versterkt het B2B-team

KV Kortrijk is verheugd om de uitbreiding van ons B2B-team aan te kondigen met twee nieuwe teamleden: Emma Vlieghe en Maxime Dejonghe. Hun toevoeging versterkt ons vermogen om exclusieve diensten en onvergetelijke zakelijke ervaringen te bieden aan onze gewaardeerde partners.

24/10/2023

Emma Vlieghe treedt aan als de nieuwe Accountmanager  van ons B2B-team. Met een scherp zakelijk inzicht en een passie voor het smeden van waardevolle relaties, staat Emma klaar om onze partners naar nieuwe hoogten te brengen. Haar enthousiasme en vastberadenheid om succes te behalen, maken haar tot een waardevolle aanwinst voor ons team.

Maxime Dejonghe, onze B2B Marketing & Ticketing Officer, is een jonge en enthousiaste Kerel. Als pas afgestudeerde aan het Johan Cruyff Institute, brengt Maxime een frisse kijk op zakelijke ontwikkeling en marketingstrategieën. We zijn ervan overtuigd dat Maxime een sleutelrol zal spelen in het versterken van onze zakelijke relaties en het ontwikkelen van nieuwe kansen.

Samen met ons ervaren B2B-team zullen Emma en Maxime werken aan het creëren van unieke zakelijke mogelijkheden voor onze partners. Of het nu gaat om hospitalityformules, business events of andere zakelijke behoeften, ons team staat klaar om de verwachtingen te overtreffen.

Neem gerust contact op met Emma via emma.vlieghe@kvk.be en met Maxime via maxime.dejonghe@kvk.be voor meer informatie over onze zakelijke diensten.

KV Kortrijk is ervan overtuigd dat deze nieuwe toevoegingen ons helpen bij het verwezenlijken van onze toekomstige zakelijke doelstellingen en het verstevigen van de relaties met onze gewaardeerde partners. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn trots op de groei van ons B2B-team.

Welkom aan boord, Emma en Maxime!