DSC 0521
DSC 0521

KVK verliest nipt van Club NXT

KV Kortrijk heeft deze middag haar oefenwedstrijd tegen Club NXT met 0-1 verloren. Sandra tekende voor het enige doelpunt.

09/10/2020
DSC 0521
DSC 0521

Nipte nederlaag

In een evenwichtige eerste helft waren de betere kansen voor de Kerels. Mboyo kwam dicht bij de openingstreffer, maar hij vond doelman Lammens op zijn weg. Rusten deden we dan ook met een logische 0-0-stand.

In de tweede helft kwam KVK scherper uit de kleedkamer. Lammens had alle moeite van de wereld met het harde schot van De Sart vanuit de tweede lijn. Ook Dewaele kon in de herneming niet scoren. Drie minuten later was het aan de overkant wel raak. Met een gelukje kwam de bal voor de voeten van Sandra en die bracht een efficiënt Club NXT op 0-1.

KVK kreeg nog enkele goede mogelijkheden. De ingevallen Stojanovic kopte de bal nog op de lat en een lage schuiver van Dewaele ging voorlangs.

KV Kortrijk verliest dus opnieuw met het kleinste verschil.