Communicatie Boycot CERKVK
Communicatie Boycot CERKVK

KVK steunt oproep supportersclubs

20/12/2023

Straks staat Cercle Brugge – KVK op het programma. De wedstrijd wordt om 18u30 afgetrapt.

Onze supportersfederatie geeft aan door het aanvangsuur grote praktische problemen te hebben ondervonden bij het organiseren van de verplaatsing op dit vroege aanvangsuur. Daarnaast worden de fans opnieuw gedwongen om hun werkagenda opzij te schuiven voor de voetbalkalender.

Gezien het sportieve belang van de wedstrijd zijn we tevreden dat onze supporters een eerder geplande boycot van de wedstrijd, omwille van het vroege aanvangsuur, niet doorzetten en besloten hebben om vanavond onze Kerels opnieuw volop te zullen steunen in Jan Breydel.

Onze fans roepen uiteraard nog steeds op om in de toekomst meer rekening te houden met de supporters bij het bepalen van de aftrapuren. Zo wordt ook de fanbeleving in het stadion & binnen supportersclubs maximaal ondersteund. Een oproep die KVK deelt & steunt.

De Pro League sloeg de afgelopen jaren al de goede weg in met de vroegere en minder gespreide bekendmaking van de kalender en het schrappen van het zondagavondvoetbal om 21u. Een ingeslagen weg die wij als club – samen met onze fans – verder constructief zullen ondersteunen.

Samen met de meereizende supporters concentreren wij ons nu vol op de wedstrijd van vanavond.

Altijd achter de ploeg. Altijd een Kerel. Komaan Veekaa!