WhatsApp Image 2022 02 07 At 14.36.00

KVK speelt gelijk in oefenpot

Deze namiddag heeft KV Kortrijk 1-1 gelijkgespeeld tegen RWDM. De Brusselaars kwamen na 20 minuten op voorsprong, Torp maakte vlak voor rust gelijk.

07/02/2022

Beide goals in eerste helft

KV Kortrijk heeft deze namiddag een oefenwedstrijd tegen RWDM, uit 1B, afgewerkt. Onze coach Belhocine gaf de wintertransfers en Kerels met (iets) minder speelminuten kans tegen de Brusselaars. Dit waren de elf starters: Deman, Mehssatou, Vanpoucke, Decoene, Bendianishvili, Benchaib, Jonckheere, Torp, Moreno, Henen en Messaoudi.

KV Kortrijk begon aardig aan de partij met kansen via Messaoudi en Moreno. Zij vonden telkens de doelman op hun weg. Halfweg de eerste helft kwamen de Brusselaars op voorsprong, maar net voor rust kopte Torp de bordjes weer in evenwicht op aangeven van Moreno. 1-1 was ook meteen de stand bij de rust.

WhatsApp Image 2022 02 07 At 14.37.49

Veel doelgevaar

De tweede helft ging goed op en neer. Onze derde goalie Deman had een aantal knappe reflexen in huis. Aan de overkant kreeg Messaoudi tot drie keer toe de kans op de winnende treffer, maar de Algerijn kreeg de bal niet voorbij de doelman. In de absolute slotfase kreeg winteraanwinst Benchaib nog dé kans op de 2-1. Hij kwam één op één met de doelman, maar zijn poging was iets te slap. Het bleef dus bij 1-1.

MyKVK-leden kunnen de samenvatting via de link bekijken.